КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 19.04.2024, 07:55
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 106 107 108 109 110 ... 178 179 »

Святкування Нового року за старим календарем – наша давня традиція, яка напевно буде жити і далі. Адже хто ж відмовиться від подвійної зустрічі Нового року, особливо якщо колядко-щедрівко-засівальний настрій так і витає у повітрі!

     Музичний театр «Дзвіночок» долучився до акції, організованої Сумською обласною організацією та Молодіжним Рухом Товариства Червоного Хреста, метою якої був збір коштів для лежачих хворих серед мало захищених верств населення.

     13 січня о 17-30 у ТРЦ Мануфактура вихованці та педагоги «Дзвіночка», одягнувши національний одяг та озброївшись Різдвяною зіркою, колядували, щедрували і водили козу, за що отримали солодкі подарунки та грамоту-подяку .

     До речі, до акції могли залучитися всі бажаючі сміливці, які заспівали, розказали і навіть станцювали в рамках новорічної тематики – шоколадних дідів Морозів вистачило на всіх! ... Дивитися далі »

Переглядів: 421 | Додав: Senbernar28 | Дата: 15.01.2016 | Коментарі (0)

Зимові канікули з 2 по 10 січня вихованці клубу «Абалаковець» на чолі з керівником Андросовою В. І.,  провели  у Карпатах. Далі пряма мова і емоції від походу.

     Село Лазещина Закарпатської області зустріло нас морозом. Готуючись до підйому на найвищу вершину України гору Говерла (2061м), ми пройшли засніженими стежками вздовж річки Лазещина, річки Форесок, подивилися урочище Бескид.

     5 січня о 5.10 годині ранку почали підйом на Говерлу. Падав невеликий сніг, але видимість у зоні лісу була добра. За лісом ми опинилися у тумані, на додачу до складних умов піднявся ще й сильний вітер. Проте ми були готові і до такого, тому сходження не відмінили. О 10.20 усі учасники походу уже  стояли на горі Говерла. Тепер спуск. Щоб швидше спуститися, зв’язалися вірьовкою. У зоні лісу відпочили і продовжили спуск.

     Усі учасники походу відчули велике задоволення від сходження і заслужену ... Дивитися далі »

Переглядів: 540 | Додав: Senbernar28 | Дата: 14.01.2016 | Коментарі (0)

     8-9 січня 2016 року пройшов турнір з шахів «Тато, мама і я – шахова сімя» у відділі спорту, туризму та фізичного виховання  Палацу.  У турнірі взяли участь 18 команд, кожна з яких складалася з 2-х чоловік –  вихованця  гуртка шахів та одного з батьків або рідних.

    Подібний турнір проводиться п’ятий рік поспіль. Проте цього разу керівник гуртка «Шахи» Полесський С.О. вирішив розширити коло учасників змагань. На старт вийшли  учасники КЗ ПДЮ (12 команд), НТТМ та  клубу «Інтелект».

    Переможці визначалися  у двох групах: команди з молодшими вихованцями та команди зі старшими вихованцями.

Отже призові місця вибороли:

    Молодша група.

... Дивитися далі »

Переглядів: 512 | Додав: Senbernar28 | Дата: 13.01.2016 | Коментарі (0)

     9 січня колектив театру танцю «Пігмаліон» влаштував підсумковий щорічний капусник. Зазвичай це дійство охоплює всіх його учасників – педагогів, вихованців, батьків, тож і цей раз виключенням не став.

     Шановній публіці, якої до актової зали набилося битком,  були запропоновані 12 програмних номерів,  плюс три бонусні – з них 2 були створені самими вихованцями «Пігмаліону» і один «Номер найменших» за участю батьків. Веселилися, танцювали, сміялися, набиралися позитиву та натхнення на наступний рік.

     Був і офіційний момент. Керівнику «Пігмаліона» Вікторії Артюх директор Палацу вручив грамоту Сумської обласної Профспілки за високі досягнення та творчі здобутки.

     Зазначимо, що усі «капустяні» танці – це свіжі постановки 2015 року, а деякі з них пігмаліонівці уже встигли продемонструва ... Дивитися далі »

Переглядів: 628 | Додав: Senbernar28 | Дата: 12.01.2016 | Коментарі (0)

   Новорічні свята! Незабутні враження від зустрічей з казковими героями, від святкової атмосфери ігор, пісень, танців, подарунків, від взаємодії дітей та дорослих!

    Педагоги Центру «Дозвілля» починаючи з 17 грудня 2015 р. й до 6 січня 2016 р. організували й провели 49 заходів для школярів міста, гуртківців Сумського Палацу дітей та юнацтва та їх родин. Серед них – ігрова «Зустріч до дня Святого Миколая», інтерактивне театралізоване дійство «Колись було так…», святкова ігрова програма «Новорічна чарівна компанія» та «Новорічний ігро-денс».

   Зимові та різдвяно-новорічні заходи Центру «Дозвілля» відвідало більше 4 тисяч дітей і дорослих.

Тоскуєва Л. М., завідувач

організаційно-масовим відділом

Сумського ПДЮ

... Дивитися далі »

Переглядів: 444 | Додав: Senbernar28 | Дата: 06.01.2016 | Коментарі (0)

    Керівники гуртків, педагоги Палацу – люди трохи цікаві… та що там! Просто божевільні! Ну судіть самі! Вони готові виходити до дітей і у час власної відпустки, і на лікарняному, і на вихідних, а у свята їх просто з Палацу не виженеш!

    Тим більше, що зараз найгарячіша пора для педагогів Центру «Дозвілля». Адже вони готували святкову програму «Новорічна Чарівна компанія» як для учнів шкіл, так і для своїх – усіх гуртківців Палацу.

    Діти зустрілися з українським чарівником Чудосвітом та його друзями-гостями: західною феєю Мері та східним мудрецом Гаспаром. А облетівши разом з героями свята всю планету, позвали тих, без кого важко уявити Новий рік – Діда Мороза і Снігуроньку. Були веселі пісня і танці, ліпилися вареники з найсмачнішими начинками, навіть «ба-бахкали» салюти та літали здоровецькі сніжні хмаринки! Ну, а коронним номером програми стала популярна гра «Соку-бачі-віра» від Діда Мороза! Якщо ви пропуст ... Дивитися далі »

Переглядів: 483 | Додав: Senbernar28 | Дата: 05.01.2016 | Коментарі (0)

    Останнє у 2015 році заняття зі скелелазіння клубу «Абалаковец» Паненко В. А. вирішила присвятити прощанню зі старим роком і надихнула старших вихованців на створення свята для менших. Керував процесом ентузіазм, тому підготовка зайняла зовсім небагато часу.

    Коли діти зашли на скеледром, то просто ахнули від несподіванки – на кожній зацепці висіли призи! Від яблук та бананів до безумовно коштовних (з точки зору альпініста) подарунків – грілки для рук, спеціальні мазі, тощо. І треб ж було, щоб ці коштовності дісталися саме малечі, яка готова була лізти за ними під саму стелю!

    Крім того, на свято приходили різні новорічні персонажі з піснями, танцями, конкурсами.

    Прямо тут на скеледромі пригощали смаколиками,  розливали гарячий чай із термосів. Взагалі, все як у поході, хіба що без вогнища.

    Тож заняття вийшло зовсім не форматним, проте ... Дивитися далі »

Переглядів: 453 | Додав: Senbernar28 | Дата: 31.12.2015 | Коментарі (0)

     26 грудня актова зала Палацу зібрала всіх небайдужих до музичного театру «Дзвіночок» на новорічно-різдвяне свято.

     Самі вихованці представили публіці уривки з вистави-мюзіклу «Ніч перед Різдвом» за Гоголем, де головні ролі виконали Лєра Богомолова (Оксана) та Стас Панченко (Вакула).

   Далі юні актори відпочивали, а точніше брали участь у програмі «Новорічний ігроденс», запропонованій центром «Дозвілля» та ігроагентами Сергієм Дяченком, Дмитром Хорунжим, Маргаритою Падалкою. Як завжди весело, позитивно, заряджаюче!

    Зазначимо, що свято в цілому відрізнялося національним колоритом – багато хто був вбраний те тільки у маскарадні костюми, а і у плахти, «кохти», вишиванки, платки, кожухи, шаровари, свитки і т. д.   Крім того лунали веселі укр ... Дивитися далі »

Переглядів: 418 | Додав: Senbernar28 | Дата: 30.12.2015 | Коментарі (0)

   У рамках реалізації міського соціально-освітнього проекту "Добра справа" Координаційна рада старшокласників "МОСТ" Палацу дітей та юнацтва проводить до Дня Святого Миколая акцію "Я вірю у Диво!"

    Старшокласники розробили макет магніту і домовились про їх друк.  Ці невеличкі, проте наповнені великим змістом, сувеніри за були направлені малюкам, що зараз перебувають на лікуванні у гематологічному відділенні Сумської обласної дитячої клінічної лікарні.

    Від їх імені висловлюємо ВЕЛИКУ ПОДЯКУ рекламному агентству "Апельсин" за надання спонсорської допомоги у друці магнітів.

Переглядів: 366 | Додав: Senbernar28 | Дата: 28.12.2015 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!