КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Середа, 24.04.2024, 19:30
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 109 110 111 112 113 ... 178 179 »

   Цими вихідними у Палаці одразу в декількох колективах вітали осінніх іменинників.

   Так наприклад, у суботу культорганізатори центру «Дозвілля» презентували  вихованцям ВХК «Мозаїка» святкову програму «Планета Палац», після якої присутні вереснево-жовтнево-листопадні іменинники приймали подарунки і побажання рости великими та ще більш голосистими.

  Музичний театр «Дзвіночок» шанував своїх вихованців з тієї ж самої нагоди. Проте, обійшлися своїми силами. Після вступного слова керівника Пьянкової І. В. вперше у своєму житті виступали новачки з групи початкового рівня. Подарунком від них став танець «Різнокольорова гра». За відгуками номер сподобався усім – і учасникам, і глядачам.

   Далі почалася вистава «Фарбований лис» - більш масштабніше дійство, тим більше, що саме за нього театр «Дзвіночок» уже отри ... Дивитися далі »

Переглядів: 417 | Додав: sumyfm | Дата: 07.12.2015 | Коментарі (0)

   24 листопада 2015року у Палаці дітей та юнацтва пройшла інтелектуальна гра «Ерудит-квартет», метою якої стало створення сприятливих умов для тренування інтелектуальних здібностей вихованців, розвиток їх уваги, пам’яті, логічного мислення, допитливості; формування ігрового співтовариства та командної взаємодії.

   У грі взяло участь 4 команди вихованців – членів Ради гуртківців Палацу, лідерів дитячого самоврядування. Серед них:

·   Команда відділу декоративно-прикладної творчості – у складі Корецької Ольги, Мороз Влади, Дворниченко Христина, Печенюк Олександри.

 

·   Команда відділу туризму, спорту та фізичного розвитку – у складі Устименко Ксенії, Міхайліченко Софії, Кириченка Едуарда, Обравіта Андрія.

... Дивитися далі »

Переглядів: 542 | Додав: Senbernar28 | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)

 Як ми  вже повідомляли, з 6 по 30 листопада на базі Палацу і за підтримки Інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Сумської міської ради  проходить міський конкурс відеопроектів «Добро – це…».

І вже є результати! 

  Щоб побачити роботи-переможці  ... Дивитися далі »

Переглядів: 352 | Додав: Senbernar28 | Дата: 28.11.2015 | Коментарі (0)

   20 – 22 листопада 2015 року у м. Харків пройшов Чемпіонат світу з військово-спортивного багатоборства.

   У складі збірної команди України взяли участь троє вихованців гуртка «Східні єдиноборства» Сумського Палацу дітей та юнацтва: Демиденко Діана, Квітка Євген та Пономаренко Ігор.

   Чемпіонат проходив у дуже напруженому режимі. У перший день відбулися змагання зі стрільби, наступні два дні – із рукопашного бою. Змагалися на п’ятьох татамі, загальна кількість учасників – близько 600. І це не зважаючи на те, що багато країн відмовилися брати участь у Чемпіонаті через військову обстановку у нашій країні.

У своїх вагових категоріях наші спортсмени зайняли четверті місця. 

Шевченко Олександр Миколайович

Керівник гуртка «Східні єдиноборства»

Сумського ПДЮ

... Дивитися далі »

Переглядів: 403 | Додав: Senbernar28 | Дата: 28.11.2015 | Коментарі (0)

  Вчора, 26 листопада, відбулося нагородження переможців міської виставки-конкурсу дитячої творчості «Всесвіт очима дитини», що проходила на базі Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка.

    Вихованка зразкової майстерні художньої вишивки та бісероплетіння Палацу Калашник Лаура (9 років) подала заявку на участь у цьому конкурсі, де презентувала 2 свої роботи: блузку, вишиту мережкою, та прикраси з бісеру. Журі оцінило Лаурину роботу і присудило нагородити її дипломом та цінним подарунком. Звичайно, це не вершина п’єдесталу, проте перший крок до нього. Так тримати!

    Нагадаємо, що конкурс проводиться щороку серед талановитих дітей з малозабезпечених, багатодітних сімей, а також дітей з обмеженими фізичними можливостями. Участь в подібних виставках допомагає повірити у свої сили та надихаює інших дітей на власну творчіст ... Дивитися далі »

Переглядів: 460 | Додав: Senbernar28 | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (0)

    З 20 по 22 листопада 2015 року 5 гуртківців клубу «Абалаковець» Бражнік Б., Кириченко Е., Обравіт А., Ярош Н., Курочкін В. під керівництвом Андросової В.І. прийняли участь у відкритому Чемпіонаті Полтавської області з техніки гірського туризму, який проводився у місті Кременчук.

   Змагання ІІ класу  включали два види: «Гірські перешкоди», особисто-командні змагання та «Рятівні технічні прийоми»,  змагання зв’язок.  У змаганнях з гірського туризму на штучному рельєфі ми приймали участь вперше. Змагання принесли багато вражень: вихованці виконували  нові для них прийоми з гірського туризму на штучних стендах спортивного манежу Кременчуцького ДУ та ЗОШ №26., змагалися зі студентами та дорослими спортсменами з різних міст України (Дніпропетровськ, Харків, Полтава, Вільногірськ, Дніпродзержинськ). У загальному заліку  команда Бражнік Б. – Кириченко Е. посіла 4 місце,  Обравіт А. – Ярош Н. – 6 місце. ... Дивитися далі »

Переглядів: 427 | Додав: Senbernar28 | Дата: 25.11.2015 | Коментарі (0)

    Кожен хоч раз у житті мав таку ідею, яку б хотів втілити у життя. І багато, хто досягав цього! Але потім, після реалізації, думав, що ціль досягнута, а отже можна й відпочити. Насправді, це не зовсім так: якщо твій задум втілився в життя мінімум 5 разів, то саме це і є перемога, адже ви змогли передати свою мету іншим.

    У місті Суми є такий проект, що реалізовується з 2007 року. Це «Вибір» – виїзд активної молоді з метою розвитку лідерських якостей. Ви були на такому заході? Якщо ні, то запрошуємо зануритися у нього з головою.

  14-15 листопада на базі державного позашкільного закладу – дитячого закладу санаторного типу «Ровесник» відбувся виїзний збір активу старшокласників міста «Вибір – 2015», що організувала МОСТ  –молодіжна організація старшокласників ПДЮ за фінансової підтримки Сумського міського центру дозвілля молоді Сумської міської ради. Назва проекту невипадкова. У 2007 році треба було обрати голову організації МОС ... Дивитися далі »

Переглядів: 433 | Додав: Senbernar28 | Дата: 21.11.2015 | Коментарі (0)

   15 листопада вокально-хоровий колектив «Мозаїка» святкував день народження. До речі, це перша кругла дата колективу – рівно 5 років з дня його створення. Місце святкування – філармонія – теж обрано не випадково. Воно дуже вдало підкреслює неповторний піднесений, урочистий, проникливий спів, що раз у раз звучить на виступах «Мозаїки».

 

   Роль ведучої концерту взяла на себе сама художній керівник і творець колективу Галина Леонідівна Паненко. При чому, репризи були скоріше імпровізовано теплими, ніж твердо відрепетирувані. Таким чином, створився своєрідний мікс із загального офіціозу та домашньої атмосфери. Було сказано багато добрих слів на адресу батьків вихованців «Мозаїки». Особливо тих, хто був з колективом з дня заснування – їм вручили подяки та спеціальні статуетки. Слова вдячності неслися на адресу авторів пісень з репертуару хору, партнерам, колегам, адміністрації Палацу, всім, хто сприяв створенню та розвитку цього колективу.

... Дивитися далі »

Переглядів: 456 | Додав: Senbernar28 | Дата: 20.11.2015 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!