КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 19.04.2024, 16:08
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 117 118 119 120 121 ... 178 179 »

    2 червня в актовій залі Палацу дітей та юнацтва пройшов святковий гала-концерт дитячого фестивалю вихованців дошкільних навчальних закладів «Колискова пісня». До нього увійшли 23 кращих номери у виконанні дошкільнят, їх батьків та педагогів у різних стилях, проте об’єднаних тематикою і, що не дивно, народними українськими костюмами. Таке розмаїття вишитих сорочок, як на цьому гала-концерті, побачити можна хіба що тільки  у сам День вишиванки.

    Виконавці готувалися ґрунтовно. Відчувалася кропітка робота педагогів і сила-силенна репетицій. Урочисте відкриття концерту доручили  дитячому колективу барабанщиць – вихованців садочку № 18. А далі номери посипалися як з писаної торби. Акапельні і з музичним супроводом, танцювальні і з акторськими постановками, віршовані та прозові презентації вражали ніжністю, силою та красою голосів, талантами маленьких акторів.

        ... Дивитися далі »

Переглядів: 552 | Додав: Senbernar28 | Дата: 04.06.2015 | Коментарі (0)

     День захисту дітей уже вкотре святкується в нашій країні і у місті Суми зокрема. Звичайно, про дітлахів дбають весь рік, проте цей день завжди виділяється особливо, і у дитячому сприйнятті стоїть поруч із довгоочікуваним днем народженням, Новим роком та Різдвом.

     2 червня о 10тій на ґанку Палацу дітей та юнацтва зібралися всі, хто хотів потрапити на міське свято присвячене Міжнародному Дню захисту дітей.

     З офіційним привітанням звернулася директор Інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Сумської міської ради Плахотнікова Галина Дмитрівна, побажала дітям доброго свята, міцного здоров’я та мирного неба над головою.

... Дивитися далі »

Переглядів: 561 | Додав: Senbernar28 | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (0)

     Хвиля випускних свят захопила не тільки школярів, а і  найменших гуртківців Палацу з центру ігрової підтримки «Ладушки». Останній тиждень травня був присвячений саме цій події – підводили підсумки річного знайомства, згадували цікаве, повторювали корисне.

     Маленькі долоньки багато чого навчилися за цей період. Вони вміють відбивати ритм, ліпити з пластиліну, малювати пензликом, грати у схованки, збирати пазли, викладати мозаїку, вправлятися з деякими музикальними інструментами. А коли запросять дорослих, то виходять і танці, і пісні, і навіть цілі сценічні номери.

     На останньому занятті зустрічали літо – шукали квіти, грали з метеликами, навіть самі були ними і часто потрапляли у сачок. Врешті решт втомилися, підкріпилися, сфотографувалися гуртом і на згадку отримали кольорові медалі, як справжні випускники першого в їх маленькому житті навчального закладу…

Ляхман А.

... Дивитися далі »

Переглядів: 456 | Додав: Senbernar28 | Дата: 02.06.2015 | Коментарі (0)

   2 червня на базі коворкінг-центру «UTime Hub» наукової бібліотеки УАБС НБУ відбулася відкрита експертна розмова на тему кібер-життя сучасних дітей. Організатором заходу виступила ГО «Рада молодих вчених» та Академія банківської справи, розмова була присвячена Дню захисту дітей.

   Яскравою родзинкою заходу став танцювальний флеш-моб за участю юних сумчан, серед яких найактивнішими були вихованці Медіа-центру Сумського Палацу дітей та юнацтва.

Переглядів: 448 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 02.06.2015 | Коментарі (0)

  

 

    Вітаємо всіх гуртківців Палацу із профессійним святом!

Переглядів: 427 | Додав: Senbernar28 | Дата: 01.06.2015 | Коментарі (0)

Везде и всюду уважают

Того, кто хочет, может, знает!

Людьми культурными зовут

Тех, кто ученья любит труд!

Дяченко С.

         Останній тиждень травня як завжди повний турбот ще й тим, що саме ним закінчується навчальний рік. Тож, щоб відзначити цю подію і весело, і з користю школярам, які випускаються з молодшої школи, тобто закінчили 4й клас, у Палаці дітей та юнацтва були запропоновані «Веселі випускні іспити». Саме таку назву носить ігрова програма, яку створив, обіграв та втілив у життя центр «Дозвілля»  у особі незмінної трійці – Дяченко С., Хорунжого Д ... Дивитися далі »

Переглядів: 462 | Додав: Senbernar28 | Дата: 31.05.2015 | Коментарі (0)

     23 травня 2015 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся обласний фестиваль юних майстрів вишивки «Веселка творчості».

     Фестиваль проходив за номінаціями: «Український рушник», «Народний одяг», «Побутові речі», «Оригінальний жанр».

     До участі в заході долучилися вихованці позашкільних закладів області від 8 до 16 років, у тому числі і гуртківці зразкової майстерні художньої вишивки та бісероплетіння.

     У рамках фестивалю пройшла виставка творчих робіт юних майстрів, які представили чудові зразки народного одягу, українські рушники, серветки, торбинки, картини для оздоблення інтер’єру.

     Відбулися майстер-класи, круглий стіл за участю членів журі, керівників гуртків. Учасники заходу обмінювалися досвідом, активно спілкувалися ... Дивитися далі »

Переглядів: 463 | Додав: Senbernar28 | Дата: 31.05.2015 | Коментарі (0)

   Днями у вихованців Медіа-центру сумського Палацу дітей та юнацтва відбувся випускний, під час якого вихованці різних груп розповідали, за що хотіли б подякувати собі в межах роботи гуртка та які найяскравіші моменти їм запам’яталися.

   Також кожен юний журналіст отримав сертифікат, у якому зазначалась кількість відпрацьованих годин за 2014-2015 навчальний рік, а також обсяг творчого доробку.

   Одна з груп також записала відео-послання, що підсумовує їхній досвід занять. Ролик можна переглянути за посиланням.

Переглядів: 441 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 30.05.2015 | Коментарі (0)

  Саме таку назву було вирішено дати цій статті через схожість, а точніше абсолютну НЕсхожість із серією книг «33 нещастя» Лемоні Снікета. А тут тобі і діти, і число «33» фігурує. Отже…

         Народний хореографічний ансамбль «Радість» у цьому році святкує 33 роки з моменту створення і відзначати цю подію було вирішено на свіжому повітрі, у сосновому масиві Басів, проте із серйозною підготовкою. Принаймні у  центрі «Дозвілля» з цього приводу був організований спеціальний збір ідей, пропозицій, сценарних ходів, реквізиту та ще багато чого, без чого не обходить жодна підготовка свята.

          А у результаті задоволеними залишилися всі – і організатори, і учаники, і педагоги «Радості».

... Дивитися далі »

Переглядів: 481 | Додав: Senbernar28 | Дата: 29.05.2015 | Коментарі (0)

     У передостанню весінню суботу, 23 травня, музичний театр «Дзвіночок» демонстрував прем’єру нового віршовано-музичного спектаклю «Фарбований лис». У постановці були задіяні діти середньої вікової групи та двоє дівчат-ведучих старшої.

     У залі – традиційно, як це буває на прем’єрі,  виключно батьки вихованців, хоча сюжет і акторська майстерність цілком можуть зацікавити і пересічного глядача. Цікаво те, що головну роль виконував хлопчисько дійсно схожий на лиса – рудоволосий і з ластовинням.

     Не дивлячись на деяку організаційну затримку показу, глядачі не жалкували аплодисментів  і квітів для маленьких акторів і керівника та режисера-постановника вистави – Пянкової Ірини Володимирівни. Саме її слово та пригощання солодощами стало заключним моментом події.

Ляхман А.

P.S. Більше фотоматеріалів ... Дивитися далі »

Переглядів: 383 | Додав: Senbernar28 | Дата: 29.05.2015 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!