КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 26.04.2024, 00:14
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 130 131 132 133 134 ... 178 179 »

   30 листопада в м. Бровари Київської області пройшов Відкритий Кубок України в віковій категорії 10-17 років (iko мАЦУШИМА). Сумську область на змаганнях предствляли Песоцький Данії, Логвиненко Денис, Холявко Олександр, Демиденко Діана. Холявко Олександр завоював трет'є місце, Логвиненко Денис став другим у своїй ваговій категорії, а Демиденко Діана стала першою! Вітаємо переможців і призерів!

Переглядів: 577 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 02.12.2014 | Коментарі (0)

Положення фестивалю можна знайти =>ТУТ<=

Переглядів: 519 | Додав: Senbernar28 | Дата: 02.12.2014 | Коментарі (0)

   Продовжуючи роботу над проектом «Патріот своєї Вітчизни», вихованці гуртків туризму клубу «Абалаковець», керівник Андросова В.І., 23 листопада  2014 року побували у селі Токарі Сумського району, яке в період Другої Світової війни майже повністю було спалене нацистськими окупантами.

   З військовими подіями 1941-1943 років познайомилися у  Токарівській школі, коли відвідали галерею Пам’яті. Побували біля Меморіалу загиблим воїнам у селі Токарі і хвилиною мовчання ушанували усіх воїнів, які боролися за свободу нашої Вітчизни.
  У селі дуже великі і гарні озера. Зупинилися біля середнього, приготували чай, помилувалися краєвидами села. А далі був похід: село Токарі - урочище Токарі - місто Суми. Орієнтувалися за допомогою карти та компасу. Усі залишилися задоволеними цим походом.


 Андросова Валентина Іванівна 

керівник гуртка спортивного туризму клубу «Абалаковець».

... Дивитися далі »

Переглядів: 558 | Додав: Senbernar28 | Дата: 25.11.2014 | Коментарі (0)

   16 листопада 2014 року вихованці гуртків туризму клубу «Абалаковець», керівник Андросова В. І., пройшли  місцями бойових дій у Другій Світовій війні (у рамках проекту «Патріот своєї Вітчизни»).

  Маршрут походу:  Кияниця – лісовий масив Вакалівщини – Вакалівське мінеральне джерело – с. Вакалівщина.

   У с. Кияниця подивилися маєток Ліщинських з гарним озером та поки що занедбаним парком, де зібрано 119 видів рослин. Побачили реліктове дерево гінкго (в перекладі з латині – дві долі, тому що більшість листків поділені на дві половинки) та дуби, яким біля 700 років.
   Цю території визволяли від нацистський окупантів воїни у далекому 1943 році. Гуртківці провели лінійку пам’яті біля пам’ятника загиблим воїнам (пам’ятник  знаходиться на території Кияницького парку).
   Далі маршрут пролягав лісом до гідрологічної пам’ятки природи місцевого значення - Вакалівського мінерального джерела. Гуртківці познайомилися з історією цього джерела. Почули про те, що під час Друг ... Дивитися далі »

Переглядів: 672 | Додав: Senbernar28 | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

  У вівторок, 11 листопада, в Сумській міській галереї відкрилася виставка фоторобіт Віри Паненко.

  Кілька слів про автора.

  Віра Паненко багато років є керівником дитячо-юнацького клубу туристів і альпіністів «Абалаковець». У неї тренувалися і вчилися жити багато сумських майстрів цього мужнього виду спорту. Крім того, вона є одним з ініціаторів та організаторів «Меморіалу пам'яті загиблих друзів» - красивої та зворушливої спортивно-творчої події, яка щоосені проходить в Зеленому Гаю.

  Можна сміливо стверджувати, що Віра Паненко - один зі стовпів сумського нематеріального світу, що включає в себе спорт, культуру і освіту - тобто види занять, безпосередньо пов'язані з тим, що в людині є доброго, розумного, доброго і вічного. Вірі Андріївні вдалося реалізуватися через любов до людей, а не через володіння якимось набором речей або можливостей вирішувати питання. Така неординарна особистість не може не викликати інтерес з точки зору її життєвих мотивацій.

  Що їй рухає? Що дає сили так щедро і продуктивно жити? Очевидно, що витоки краще за все шукати у творчості. ... Дивитися далі »

Переглядів: 489 | Додав: Senbernar28 | Дата: 16.11.2014 | Коментарі (0)

   На дворі глибока та сіра осінь… Можна піддатися хандрі та починати сумувати за теплим літом. Однак навіщо це робити, коли можна радіти кожному дню? Саме такої думки дотримуються вихованці, батьки та педагоги Сумського Палацу дітей та юнацтва. Для того, щоб довести це, юні журналісти Медіа-центру ПДЮ провели бліц-опитування серед 150 мешканців Палацу й попросили їх згадати найяскравіший спогад осені, пов'язаний з ПДЮ. До вашої уваги – найяскравіші відповіді наших палацівців.

   Бабуся Михайла, 5 років, який займається у «Пігмаліоні»:

   «Мій онук дуже щасливий після занять танцями, а що ще для бабусі потрібно?».

&nbs ... Дивитися далі »

Переглядів: 553 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 15.11.2014 | Коментарі (0)

   Днями у приміщенні Будинку природи відбулося нагородження переможців загальноміського екологічного конкурсу «Осіннє розмаїття», участь у якому взяла творча група Медіа-центру Палацу дітей та юнацтва. Конкурс проводився у кількох номінаціях, серед яких: конкурс фотографій і малюнків «Осінній колаж»; конкурс декоративних виробів «Природа учить нас творити»; конкурс екологічних плакатів та письмових творів «Бережи природу! Це твоє майбутнє!».

   У конкурсі письмових творів творча група Медіа-центру ПДЮ у складі Баранової Ольги,  Малишок Софії, Скляниченко Маргарити Кириленко Ольги зайняла почесне ІІІ місце.

   Організаторами загальноміського екологічного конкурсу «Осіннє розмаїття» виступили відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Сумської місько ... Дивитися далі »

Переглядів: 705 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

    Народний художній колектив України театр юних «Шпаківня» Сумського Палацу дітей та юнацтва стали володарями гран-прі ХІХ Міжнародного фестивалю мистецтв «Співограй» в номінації «театральний жанр», який нещодавно відбувся у Харкові. «Шпаківня» отримала винагороду за спектакль «Принц і жебрак», прем’єра якого відбулася зовсім нещодавно.

   Крім гран-прі колективу вдалося здобути й інші нагороди: в номінації «театральний жанр» особистими грамотами були відзначені Подопригора Єкатерина й Білик Михайло, Валерія Шеліхова отримала титул «маленька зірочка великого театру», а тріо Валерія Шеліхова, Подопригора Єкатерина й Плут Вячеслав вибороли відзнаку «надія фестивалю». Також «Шпаківня» отримала нагороди: «краща режисерська робота», «кращий акторський ансамбль» та «за художню цілісність спектаклю». ... Дивитися далі »

Переглядів: 505 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 09.11.2014 | Коментарі (0)

   1 листопада в місті Ужгороді пройшов Відкритий міжнародний Чемпіонат з кіокушинкай карате серед дітей, юнаків та дівчат в розділі «куміте».

   Серед юнаків 14-15 років у ваговій категорії до 55 кг звання чемпіона зовоював Логвіненко Денис, вихованець гуртка «східні єдиноборства» Сумського Палацу дітей та юнацтва (керівник – Шевченко Олександр Миколайович)!

   Вітаємо чемпіона з перемогою!

Переглядів: 510 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 06.11.2014 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!