КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Вівторок, 16.04.2024, 23:25
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 153 154 155 156 157 ... 178 179 »
   9 лютого, напередодні Дня Святого Валентина, у Сумському Палаці дітей та юнацтва відбувся Відкритий чемпіонат клубу «Абалаковець» з парного скелелазіння, присвячений дню всіх закоханих.

   Надзвичайно цікавий звіт про подію, а також творчий вечір керівника клубу Віри Паненко читайте від Ігоря Касьяненка за наступним посиланням
Переглядів: 509 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 18.02.2014 | Коментарі (0)

  
Переглядів: 531 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 17.02.2014 | Коментарі (0)

   Тарас Григорович Шевченко – український поет, письменник (драматург, прозаїк), художник (живописець, гравер), громадський та політичний діяч, фольклорист, етнограф – видатна особистість в українській та світовій літературі, культурі та історії. Для України та світової спільноти ця постать є не просто знаковою: він є символом України, її візитівкою на міжнародній арені.

  Святкові заходи, приурочені до ювілею Великого Кобзаря пройдуть не тільки на території України, але й Російської Федерації, Казахстану, Литви та Польщі. Активну участь у цьому процесі бере і Сумщина.

   У рамках «Мистецької Шевченкіани» «Агенція промоції «Суми» розпочинає проект «Сумські Шевченки». У рамках проекту агенція створить велике панно, де будуть розміщені фотографії сучасних родин, що носять прізвище Шевченко. Найбільш багаточисельна родина із цим прізвищем отримає приз від «Агенції». Перші фото уже з’явилися на панно.

   Колекцію родин зі славетним прізвищем збиратимуть до 9 березня.

   Ми знаємо, що і в нашому Палаці чимало педагогів, вихованців, випускників мають славетне прізвище Шевченко ... Дивитися далі »
Переглядів: 636 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 16.02.2014 | Коментарі (0)

   13 січня на базі Сумського Палацу дітей та юнацтва пройшов міський семінар-практикум «Модель групового педагогічного консультування в роботі практичного психолога».

  
На заході були присутні психологи шкіл міста, методисти сумського інформаційно-методичного центру.

   Мета зустрічі: познайомити психологів з робочою моделлю групового педагогічного консультування; сформувати навички застосування пропонованої моделі в професійній діяльності; розвинути вміння використовувати отриманий досвід у повсякденній практиці.

   Організували та провели семінар:

   Кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри практичної психології СумДПУ ім. А.С. Макаренко, дійсний член УСП Дарія Черенщікова;

   Практичний психолог ПДЮ, старший викладач кафедри практичної психології СумДПУ ім. А.С. Макаренко, дійсний член УСП Лариса Гільова;

   Методист, практичний психолог ПДЮ, дійсний член УСП  Альона Осюхіна.

 
Переглядів: 550 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 14.02.2014 | Коментарі (0)


   22 лютого (субота) о 9.00 у залі гуртка східних єдиноборств Палацу дітей та юнацтва (1 поверх) відбудеться Відкритий чемпіонат міста Сум по кіокушинкай карате в розділі «Ката» 3-я категорія складності.

   Організатори заходу – Обласна федерація кіокушинкай карате, міський спорткомітет, Сумський Палац дітей та юнацтва та гурток східних єдиноборств ПДЮ.

   Відвідати захід запрошуються усі бажаючі.

 

Переглядів: 427 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 13.02.2014 | Коментарі (0)

   Як часто ми чуємо про пасивність нинішньої молоді? Про те, що їх нічого не цікавить, що вони не прагнуть до саморозвитку, а просто сидять у своїх «Контактах» та живуть у віртуальному світі? А про те, що юнаків та дівчат на вулицю при гарній погоді не витягнеш, а взимку і тим паче? Мабуть не раз, і тим паче не два. Але ж є ще та активна та життєрадісна молодь, яка зруйнувала цей стереотип і довела, що будь-яка погода не страшна, коли ти в чудовій компанії. Такими сміливцями стали активісти Сумської громадської організації «СІЧ», яким нічого не завадило провести «Четвертий дискусійний клуб» під керівництвом активіста Юрія Кривоноса подалі від «асфальтної буденності». 9 лютого сумська молодь вирушила дискутувати не просто куди-небудь, а туди, де думається та філософствується найкраще – до лісу.

   Чудовий зимовий день розпочався із дощу. На дворі було волого та досить неприємно. Легенький вітерець помалу покачував дерева. Мабуть ніхто і не захоче виходити на двір, коли така погода! Але «січовиків» приваблює романтика лісу, не зважаючи на такий день.

   Але просто піти і посидіти в дружньому колі біля вогнища не так цікаво, ... Дивитися далі »
Переглядів: 550 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 13.02.2014 | Коментарі (0)

   Кажуть, винагорода часто дуже довго шукає свого героя. Так буває, і, навіть, не тільки з винагородами. Так, наприклад, майже через рік редакцією нашого сайту було знайдено чудове відео, якими дуже хочеться поділитися з нашими читачами. 14 квітня 2013 року в Києві на сцені концертної зали Київського Національного економічного університету з великим успіхом відбувся ІІ Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс «Київ Арт Фест 2013». У фестивалі взяли участь хорові колективи, вокалісти й артисти оригінального жанру з усіх регіонів України, а також з Росії та Білоросії. Серед учасників - народний вокальний колектив «Труля-ля-та» Сумського Палацу дітей та юнацтва.

   Під час фестивалю організатори брали інтерв'ю в учасників та гостей. І, звісна річ, «Труля-ля-та» також сказали кілька слів про свої враження від участі. Переглянути це відео можна за наступним посиланням.
   Цікаво, що в цьому ж ролику поруч з нашим колективом можна побачити справжню зірку - переможця ІІ ... Дивитися далі »
Переглядів: 450 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 12.02.2014 | Коментарі (0)

   Під девізом «Nothing can be better than handmade» (що в перекладі означає «немає нічого кращого, ніж ручна праця») пройшов день 9 лютого в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Н. Крупської. Захід отримав назву «Чарівні руки діляться мистецтвом».

   Коли я увійшла до бібліотеки, одразу ж побачила іноземців, і поцікавившись, що ж вони тут роблять, дізналася, що сьогодні до Сум приїхала молодь з Азейбарджану, Арменії  Польщі і Румунії для того, щоб обмінятися різноманітними видами народних промислів і рукоділля своїх країн. 10 сімей із Сум взли участь у цьому міжнародному заході, під час якого батьки та діти мали змогу приєднатися до різних забавок і майстер-класів з рукоділля. Крім цього, тут я зустріла багато волонтерів Європейської молодіжної служби із Румунії, Італії, Польщі і Франції, адже захід проходив у межах молодіжного обміну, який реалізується при підтримці програми «Молодь у дії» Європейської Комісії.

   Захід розпочався о 15.00. Спершу, кожна людина на великому білому аркуші повинна була поставити відбиток своєї долоні, попереднь ... Дивитися далі »
Переглядів: 655 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 10.02.2014 | Коментарі (0)

   1 лютого, у Новий рік за східним стилем, у малій залі Сумського Палацу дітей та юнацтва відбулося відкриття фотовиставки «Ювілейний рік стартував на Говерлі». 24 світлини відображають яскраві та незабутні моменти сходження на найвищу точку нашої країни 51 сміливця, серед яких – вихованці Палацу, батьки, педагоги, а також випускники та колишні викладачі ПДЮ (більш детально про сходження можна прочитати за цим посиланням). 

   «Коли підійшов грандіозний ювілей, хотілося придумати щось таке, чого досі не було, – говорить організатор сходження і виставки, керівник клубу «Абалаковець» Віра Паненко, – у нашому Палаці працює багато талановитих людей, є багато талановитих вихованців, яскравих гуртків, колективів, і тому хочеться, щоб клуб «Абалаковець» також придумав щось грандіозне, щоб ці ж самі наші талановиті педагоги сказали «ну, альпіністи, ну, молодці». І ми звернули увагу на найвищу точку нашої країни, бо ідея про те, що ми вище від усіх і кращі від усіх – не самозва ... Дивитися далі »
Переглядів: 525 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 09.02.2014 | Коментарі (0)

   У чому перевага електронної газети над паперовою? Може в тому, що другу загубити дуже легко, а видання, яке перемістилося жити на простори Інтернету, віднайти дуже просто.

   Саме для того, щоб ви не загубили перший випуск екмпериментального видання КЗ Сумського Палацу дітей та юнацтва «Наш ПАЛАЦ
», ми зробили для нього окремий дім. Його адреса: розділ «Проекти Палацу», підрозділ «Наша газета».

   Сподіватимемось, що в цьому домі згодом оселяться й нові мешканці, й перший випуск газети не буде останнім! 
Переглядів: 539 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 08.02.2014 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!