КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 26.04.2024, 00:06
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 154 155 156 157 158 ... 178 179 »
   Днями відбулася презентація другого промо-відео про Суми "Суми - твоє місто. Осінь". Ролик знято на замовлення Сумської міської ради та за підтримки Агенції промоції "Суми" місцевим відеоператором Олександром Парфіло. У осінньому ролику глядачам випала нагода побачити найкрасивіші куточки нашого міста з різних кутів та ракурсів. Тут церкви, собори, ТЮГ, театр Щепкіна, СумДУ, вокзал, краєзнавчий та художній музеї та багато іншого. Показово, що у ролику можна побачити не лише монументальні споруди, а справжнє обличчя міста - його жителів. Особливо гармонійно та мило в ролику виглядають діти. Справжньою зіркою можна назвати дівчинку у віночку з осіннього листя наприкінці відео.

  За два дні життя на просторах Інтернету відео вже встигло набрати більше 2 000 переглядів на YouTube і це, сподіваємося, не рекорд. Перше ж відео про Суми на сьогоднішній день на відеохостингу назбирало близько 15 000 (і це лише на офіційному каналі автора відео). Між іншим, усі зауваження, які прискіпливі глядачі висували до першого ролику, було усунуто. Нагадаємо, що сумчани критикували певну зацикленість першого відео, у яко ... Дивитися далі »
Переглядів: 637 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 07.02.2014 | Коментарі (0)

   У Сумах підбили підсумки міських етапів обласних конкурсів для юних обдарувань, серед яких «Співограй» для вокалістів і «Юні художники Сумщини» для тих, хто майстерно справляється з фарбами і кистями. У художніх змаганнях взяли участь понад 60 навчальних закладів міста. А переможців у всіх вікових групах і рівнях майстерності обрали: 34 за підсумками огляду 103 робіт образотворчого мистецтва (графіка і живопис ) і 44 вокальних колективи.
 

   Як повідомляє інформаційно-методичний центр міського управління освіти і науки, турніри проводилися в рамках міського проекту «Мистецтво і діти», мета якого – виявити і підтримати талановитих дітей і підлітків, сприяти розвитку їх здібностей.

   Звісна річ, серед переможців – вихованці Сумського Палацу дітей та юнацтва.

   Переможці-художники:

   Молодша вікова категорія (живопис), вищий рівень виконавської майстерності & ... Дивитися далі »

Переглядів: 479 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 05.02.2014 | Коментарі (0)

  Напередодні Різдва, 5 - 6 січня 2014 року, у малій залі Палацу дітей та юнацтва відбулася Друга відкрита першість з шахів "Тато, мама, я - шахова сім'я"

  У цьому сімейно-шаховому заході взяли участь 24 учасники, дванадцять родинних команд. Кожна команда складалася з двох гравців: одного дорослого (тата або мами, дядька, тітки чи дідуся з бабусею) та однієї дитини. Учасники-діти поділялися на дві вікові категорії: старшу (1998 - 2003 р.нар.) та молодшу (2004 - 2007 р.нар.). 

  Змагання проходили два дні. Грали команда на команду: дорослий із дорослим, дитина - з дитиною.  

  У старшій категорії Перше місце зайняв  Савченко Ярослав, Друге - Шелехов Денис, Третє - Міхно Ярослав.

  У мо ... Дивитися далі »

Переглядів: 547 | Додав: Senbernar28 | Дата: 05.02.2014 | Коментарі (0)

   Нарешті завршився останній та найприємніший етап: підбиття підсумків Другого фотоконкурсу "Наш Палац". Усі грамоти й призи знайшли своїх володарів і тепер радують найкращих фотографів-аматорів Сумського Палацу дітей та юнацтва.

   А якщо ви пропустили якийсь з етапів нашого конкурсу, ми з радістю вам про них усіх нагадаємо. Отже,
Переглядів: 531 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 31.01.2014 | Коментарі (0)

   Кажуть, що у кожного справжнього актора чи актриси є найбажаніша роль, яку він хотів би зіграти протягом своєї творчої кар’єри. Хтось готується до цієї ролі все життя, а для когось життя і є ця роль, словом, усі актори схожі між собою цим прагненням – зіграти улюбленого героя. А якщо ти маленький актор, точніше актриса, і тобі ще навіть немає десяти? Яка твоя найбажаніша роль? Відповідь проста, звісно – Снігуронька. І як же чудово, що саме в Палаці дітей та юнацтва можуть виповнюватися найзаповітніші мрії юних актрис.

    Спеціально до Нового року Зразковий дитячий музичний театр «Дзвіночок» підготував зі складу свої акторської трупи ніжних, але дуже щирих виконавець ролі Снігуроньки, що виступали у дуетах з культорганізаторами Центру «Дозвілля» на новорічних виставах для школярів міста та гуртківців Палацу.

    Акіншина Катя, Бова Альона, Дядченко Настя, Божко Діана, Новгородська Альона, Берестовська Поліна, Кривець Анна та Сагайдак Аліна не просто грали свої ролі, а наче справді жили на сцені, щиро вірили в те, що говорять і роблять. Дівчата принесли тисячам дітей та їх батькам справжній новорічний настрій, щастя та посмішки.
... Дивитися далі »
Переглядів: 547 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 30.01.2014 | Коментарі (0)

   Останнім часом східні єдиноборства стають все більш популярнішими як серед молоді, так і людей старшого віку.  Цей вид спорту не сприймається просто-на-просто як звичайний бій, спаринг, а як справжнє мистецтво. Але опанувати таку «науку» дуже важко, адже для цього потрібно мати не лише фізичні дані, але й відкрити свою душу назустріч справжньої філософії східних єдиноборств. І найкраще осягати цю філософію серед єдинодумців, обмінюючись думками, почуттями, успіхами й невдачами для того, щоб ставати кращими. Не важливо, на скільки ти сильніший від свого суперника, важливіше – на скільки ти сильніший від себе вчорашнього.

 

   10 січня у стінах ПДЮ відбувся Другий грандіозний показовий фестиваль східних єдиноборств присвячений Пам’яті Валентина Угнича. Організатором фестивалю став Сумський Палац дітей та юнацтва, а саме гурток східних єдиноборств та його керівник – Олександр Миколайович Шевченко, учень Валентина Угнича.

 

 

   У фестивалі взяли участь велика кількість спор ... Дивитися далі »
Переглядів: 545 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 27.01.2014 | Коментарі (0)

   Сумський Палац дітей та юнацтва продовжує крокувати у своєму ювілейному, 80-му році. Скільки ж цікавих подій та яскравих заходів чекає нас цього року - уявити важко, але вже хочеться як можна скоріше їх всі побачити на власні очі. Треба зазначити, що відмічати своє День народження Палац завжди умів і робив це незабутньо.  Одним із підтверджень цього стала унікальна знахідка Медіа Центру ПДЮ. Що ж це таке?

   Ми знайшли спецвипуск газети "Суми і сумчани" за 19 грудня 1999 року, який був виданий спеціально до 65-річчя Сумського ПДЮ. Знахідка дійсно унікальна, тому редакція сайту не могла оминути нагоди, щоб не поділится цією газетою з читачами.

    Ми спробували зісканувати випуск і сторити його елктрону версію, ми свідомі того, що де-не-де є певні вади якості, однак, той настрій та емоції, які ви отримаєте від перегляду цієї газети не можна порівняти ні з чим.

    Отже, унікальну знахідку можна скачати за наступним посиланням, або просто клікніть на фото.
Переглядів: 485 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 26.01.2014 | Коментарі (0)

                                                                    «Кожна дитина – унікальна та універсальна одночасно» – переконалися батьки Центру ігрової підтримки «Ладушкі», які 24-25 січня стали учасниками постійно діючого лекторію Психологічної служби ПДЮ.

 

   До уваги батьків була запропонована лекція на тему: «Вікові особливості дитини дошкільного віку» (3-4 рік життя, криза 3-х років).

 

   Мета роботи «Батьківської школи» – надавати інформацію, яка допомагає батькам розуміти своїх дітей.

   Прочитати більш детально про вікові кризи дитини можна ... Дивитися далі »

Переглядів: 540 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 25.01.2014 | Коментарі (0)

    У рамках проекту «Клуб-клас – Психологія для старшокласників» 23 січня пройшла зустріч з учнями 8-А класу Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 ім. Б. Берестовського.
 
   Учням було запропоновано заняття з елементами тренінгу "Креативність - це...".

   У ході виконання завдань по створенню креативного поля було створено більше 70 нових та неординарний ідей.
 
   Керівник проекту – психолог Сумського Палацу Дітей та юнацтва Осюхіна Альона Олександрівна.
Переглядів: 585 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 23.01.2014 | Коментарі (0)

 

   24 грудня Сумський Палац дітей та юнацтва відсвяткував свій День народження та вступив у свій новий, ювілейний 80-й рік. 2014й для Палацу стане не звичайним роком, адже протягом його всі вихованці, педагоги, випускники, батьки та співробітники святкуватимуть не просто ювілей, а цілий ювілейний рік. І першим заходом, який відкрив чергу яскравих святкових подій, стала Ювілейна альпініада – похід на найвищу точку нашої країни – гору Говерлу.
 
   «Кожного року клуб туристів-альпіністів «Абалаковець» ПДЮ здійснює сходження на Говерлу, це наша добра традиція, – ділиться керівник клубу Віра Паненко, – однак, цього, ювілейного року, нам захотілося, щоб традиційний похід відкрився з нового, неочікуваного боку, заграв новими гранями. Саме тому ми наповнили підйом новим змістом, новою ідеєю: якщо ми розпочнемо ювілейний рік на найвищій точці нашої країни, то весь рік буде зобов’язаний тримати цю висоту, інші заходи просто не матимуть права бути нижче. І наш підйом має задати планку на весь наступний рік. Важливо, що наша ініціатива отримала підтримку на офіційному рівні, і допомога та безпосередня участь у сходженні директора Палацу Сергія Володимир ... Дивитися далі »
Переглядів: 660 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 22.01.2014 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!