КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Четвер, 25.04.2024, 07:25
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 160 161 162 163 164 ... 178 179 »

Положення та інші деталі можна знайти за цим посиланням 
 
Переглядів: 744 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 23.11.2013 | Коментарі (0)

Переглядів: 498 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 21.11.2013 | Коментарі (0)

   На початку листопада у місті Курськ (Росія) пройшов Міжнародний конкурс-фестиваль «Сьомий континент» та ІХ  відкритий Кубок губернатора Курської області та голови адміністрації м. Курська з народного, естрадного та класичного танцю. Однак, взяти участь у змаганнях мали змогу й вокальні колективи, серед них – Народний вокальний ансамблю «Труля-ля-та» Сумського Палацу дітей та юнацтва.

   Звісна річ, коли участь у змаганнях бере такий професійний колектив як «Труля-ля-та», перемога – річ звичайна. Тому результати конкурсу такі: у номінації «Вокально-хореографічна композиція (естрадний вокал, солісти)» І місце виборола Микула Аріна з композицією «Матроси».

   У номінації «Вокально-хореографічна композиція (народний спів, юніори формейшн)» І місце посів колектив «Труля-ля-та» з піснею «На Івана Купала». Молодша група в номінації «Вокально-хореографічна композиція (естрадний вокал, діти)» також виборола І місце з композицією «Пінгвіни».

   Номінація «Вокально-хореографічна композиція (естрадний вокал ... Дивитися далі »
Переглядів: 608 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 20.11.2013 | Коментарі (0)

   15 листопада відбулася друга зустріч учасників Школи молодого педагога ПДЮ. Темою заняття стало «Використання технології «Портфоліо» як стимул розвитку професійної компетентності педагога». Мета заняття – познайомити педагогів Палацу з новою для них формою аналізу, систематизації та демонстрації найбільш значимих результатів діяльності та її оцінки.

   Перед педагогами виступила заступник директора з навчально-методичної роботи ПДЮ Ніколаєнко Лариса Іванівна, яка продемонструвала використання методу «Портфоліо» для систематизації методичних матеріалів вокальних гуртків Палацу. Молоді педагоги мали можливість побачити цей метод в дії та зрозуміти, як використовувати його для упорядкування власного методичного арсеналу.

   Наступною виступила психолог ПДЮ Осюхіна Альона Олександрівна. Її робота з педагогами мала практичний характер, адже психолог запропонувала присутнім різні способи діагностики моделей педагогічного спілкування (зокрема А. Маркова, О. Бочарова, Л. Столяренко та інші). Одну з діагностик педагоги пройшли одразу в аудиторії, результати якої були досить пізнавальними.

   Наостанок з темою «Портфоліо як тех ... Дивитися далі »
Переглядів: 656 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 19.11.2013 | Коментарі (0)

Вітання з Днем толерантності від Психологічної служби ПДЮ

Переглядів: 971 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 17.11.2013 | Коментарі (0)

   Програма «Вибір-2013» – це захід для старшокласників міста Суми, який проходив 9-10 листопада на базі табору «Ровесник». Організували поїздку Палац Дітей та юнацтва та Сумський міський центр дозвілля молоді.  Головною метою зустрічі було долучити юнацтво до активної участі в житті міста та провести час з користю в колі однодумців.
 

   Їхавши в табір я сподівалася добре провести час і завести нові знайомства, але те, що я побачила й відчула, перевершило мої сподівання!  Програма чудова тим, що включала в себе багато цікавих конкурсів та ігор.  Усе почалося з того, що ми заселилися й пішли на обід,  до речі, все було дуже смачно. Потім ми пішли до актової зали, де знайомилися й розважалися, граючи в ігри.

   Також проводився тренінг, тема якого була «Проблеми нашого міста» на якому ми плідно попрацювали. А ввечері на нас чекала святкова дискотека «Шл
япа паті», на якій усі учасники повинні були мати головний убір. Але найцікавішим заходом того дня, який мені сподобався найбільше, стала українська маф ... Дивитися далі »
Переглядів: 687 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 16.11.2013 | Коментарі (3)

   Якщо Ви втомилися від нескінченних прибирань і хронічного безладу, якщо не вистачає часу й дуже набридли розкидані іграшки, скупчилися речі, – це означає, що в будинку є дитина, і цілком можливо, що не одна. І ще це означає, що мама дуже втомилася. І це значить, що пора діяти. Ось декілька простих порад, які допоможуть Вам істотно полегшити завдання підтримки дому в чистоті й порядку.
 

   1 . Позбутися непотрібних речей.
   Коли в будинку багато непотрібних речей, підтримувати простір в чистоті й порядку набагато складніше. Тому проведіть ревізію в своїй квартирі і все, що ви не використовуєте протягом півроку (крім сезонних речей) викиньте, подаруйте друзям або знайомим, віддайте в дитячий будинок. І відразу ж відчуєте, як в будинку просто стало легше дихати і він буде виглядати набагато чистіше й затишніше.

   2 . Заведіть «чарівну» коробку.
   Якщо якусь річ викинути шкода і все ще є надія, що хтось з домочадців буде нею користуватися, помістіть її в спеціально виділену «чарівну» коробку. І раз на 3-6 місяців робіть ревізію вашої коробки. Усе, що не знадобилос ... Дивитися далі »
Переглядів: 621 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 14.11.2013 | Коментарі (0)

   12 листопада завершився двомісячний тренінговий курс «У лабіринтах власного Я» ініціатором та організатором якого став Тренінговий клуб «Контакт» Сумського Палацу дітей та юнацтва.

   З 17 вересня по 12 листопада молодь міста дізнавалася, що таке тренінг, які бувають  моделі тренінгового навчання, про засоби та механізми самопізнання, про стратегії спілкування тощо.

   Учасники курсу оволоділи технікою встановлення контакту, активного слухання, технікою «парафраз», навичками читання «мови жестів» і багато чим іншим.

   На жаль, рясний дощ, що не припинявся цілий день, завадив усій групі зібратися на врученні випускних сертифікатів у повному складі. Однак, сподіваємося на нові неодноразові зустрічі.

 

 

Переглядів: 495 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 13.11.2013 | Коментарі (0)

   Місто Суми може пишатися своїми хореографічними колективами, які з року в рік підтверджують свій рівень майстерності й не лише на міських конкурсах, а й на міжнародних. П’ять хореографічних колективів: «Пігмаліон», «Лілея», «Амелія», «Візаві» 10 листопада та «Артес» 11 листопада гідно представили наше місто на Міжнародному конкурсі «Мегаполіс» у Харкові.

   Танцювальна битва найкращих колективів проходила у Палаці спорту «Локомотив». Перший день розпочався з реєстрації, де кожному учаснику наклеїли зелений браслет, а хореографу ще кращий – червоний. Це було зроблено тому, що вхід для глядачів коштував 40 гривень, а для учасників, звісна річ, безкоштовно. І для того, щоб не виникало проблем на вході, і потрібні ці кольорові «прикраси».

   Потім кожному колективу відвели місце, де вони перевдягалися, робили макіяж та зачіски. Залишалося лише вийти на сцену, дізнатися результати й зітхнути з полегшенням.

   Першими всі ці події випробували на собі учасники колективу «Лілея». Вони виступали у номінації «Народн ... Дивитися далі »
Переглядів: 770 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 13.11.2013 | Коментарі (2)

   7 листопада у Сумському Прес-клубі відбулася презентація проекту Сумського обласного комітету молодіжних організацій (СОКМО) «Школа громадської активності» і конкурс міні-грантерів, спрямовані на підвищення професійного рівня активістів громадських організацій у малих містах Сумської та Харківської областей.

  Проект передбачає навчання та обмін необхідною інформацією серед представників громадських організацій та ініціативних груп громадян. Пріоритетними цільовим групами для проекту є організації-новачки, ініціативні групи громадян, які тільки прагнуть створити громадську організацію, активні громадяни, студенти з малих міст двох областей.

   Голова СОКМО Георгій Сахнюк повідомив, що у рамках проекту будуть здійснені наступні заходи:
   • Інформаційні поїздки в регіони , постійні консультації ГО ;
   • Проведення трьох тренінгів та Форуму громадських організацій ;
   • Конкурс міні-грантів для громадських організацій малих міст Сумської та Харківської областей;
   • Випуск інформаційного журналу для громадських організацій «Спалах»;
   • Підтримка сайту «Мережі громадськи ... Дивитися далі »
Переглядів: 577 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 12.11.2013 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!