КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Середа, 24.04.2024, 08:26
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 163 164 165 166 167 ... 178 179 »

 

 

   У розділі «Наше відео» додано п’ять записів феєричних номерів Народного колективу Театр танцю «Пігмаліон».

   Якщо ви ще не бачили виступів під назвами «Ілюзія», «Роял флеш», «Blow», «Весна» та «Мандрівники» – ласкаво  просимо =>до розділу<=!
Переглядів: 510 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 10.10.2013 | Коментарі (0)

   Сумський Палац дітей та юнацтва – особливе місце, де на кожному кроці нас зустрічає диво, чатує натхнення… За кожними дверима чутно спів, ковзання ніг у ритмі вальсу, стукіт клавіш комп’ютера, інтелектуальні дискусії… Творчість – повсюди. Для того, щоб у цьому переконатися, варто подивитися навколо себе. Ось, наприклад, на першому поверсі – велике панно з фотографіями та розповідями про відділи Палацу, на другому – виставка картин вихованців образотворчої студії «Країна мистецтв», на стінах старої будівлі – галерея фото Народного ансамблю народного танцю «Радість», а у холі малої зали – виставка фотографій, що постійно оновлюється.

І тільки третій поверх до останнього часу залишався позбавленим різних прикрас. Батьки, в очікуванні своїх дітей, нудьгували й роздивлялися лише світлі стіни, але нещодавно все змінилося. На третьому поверсі з’явилася ще одна фотогалерея, у ній – кращі світлині зі святкування 30-річчя Народного ансамблю бального танцю «Веселка» (фотограф – Олексій Целік).

   Тепер мож ... Дивитися далі »
Переглядів: 554 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 09.10.2013 | Коментарі (0)

   Ну ось і настала справжня осінь… Прийшов час наших улюблених теплих светрів і шарфів, рукавичок і капелюхів. Час пожовклого листя й ранніх вечорів, гарячої кави й теплих душевних розмов. Як все швидко сталося. Здавалося, тільки учора було літо,  спека, яскраве сонце… Так не хочеться відпускати теплу пору року на заслужений відпочинок… А ми й не будемо! Справді! Як саме, спитаєте ви? А ми повертатимемося в чудове літо 2013-го року в наших спогадах. І розпочнемо прямо зараз! Згадаємо, як це літо провели вихованці Сумського Палацу дітей та юнацтва в серії спогадів «Літній калейдоскоп». І розпочнемо ми з клубу туристів-альпіністів «Абалаківець», якому цього літа вдалося записати до списку своїх досягнень аж дві цікавезні подорожі.

   Подорож перша. З 1 по 14 червня двадцятеро сміливих абалаківців разом з керівниками Вірою Андріївною Паненко та Валентиною Іванівною Андросовою провели в Криму, у місті Судак, де проводився спортивно-оздоровчий табір.

   Юних альпіністів радувало все – вид з вікна на Генуеську фортецю, море, сонце, гори... Щоденні купання і зарядка біля моря приносили радість і зміцн ... Дивитися далі »
Переглядів: 595 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 08.10.2013 | Коментарі (0)

   Обрано дитячий сценарій для мультиплікаційного фільму про Суми, його автори - вихованці Палацу дітей та юнацтва. Стрічка вийде на екран до Дня Святого Миколая.

   На оголошений «Агенцією промоції «Суми» конкурс дитячих сценаріїв для анімаційного фільму надійшло близько десятка робіт. Утім, лише 5 відповідали головній умові творчого змагання: розповідали саме про місто над Пслом. З цієї п’ятірки журі у складі наукового консультанта «Агенції промоції «Суми» Дмитра Кудінова, історика Сергія Дегтярьова та журналіста і дитячої письменниці Юлії Лесіної й обирало найвдаліший сценарій.

   За словами членів конкурсної комісії, їх вразило те, наскільки добре юні сумчани обізнані з історією свого міста і вправні у написанні такого роду творів. Відтак, і визначити переможця було нелегко.

   Та все ж, першість віддали сценарію з назвою «Залізні коні», авторства творчого колективу кіномайстерні «Дві черешні» Сумського Палацу дітей та юнацтва. Робота розповідає, як із трансформацією велосипеда у більш сучасні засоби пересування змінювались і Суми.

   Ідею сценарію підказав дітям їхній наставн ... Дивитися далі »
Переглядів: 538 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 07.10.2013 | Коментарі (0)

   У переддень свята працівників освіти голова Сумської обласної державної адміністрації Юрій Чмирь вручив нагороди переможцям обласного конкурсу педагогічної майстерності «Золоте серце-2013».

   «Професія педагога лежить в основі основ нашого життя, адже вчитель розкриває в дитині особистість, запалює юні серця. Виконуючи завдання Президента України Віктора Януковича, влада активно реформує освітню галузь з метою надання якісної освіти дітям – нашому майбутньому», – підкреслив керівник області.

   Напередодні професійного свята Юрій Чмирь вручив кращим освітянам області грамоти та подяки голови облдержадміністрації.

   Вже традиційно з нагоди Дня працівника освіти підбито підсумки конкурсу «Золоте серце», на який цього року було представлено 63 конкурсні роботи педагогічних працівників регіону в 5 номінаціях.

   Як зазначила Інеса Пєсоцька, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації, з кожним роком визначати переможців все складніше, адже зростає рівень професійної майстерності педагогів, результативність їх роботи.

   Переможцями обласного конкурсу педа ... Дивитися далі »
Переглядів: 645 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 07.10.2013 | Коментарі (0)

Переглядів: 452 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 06.10.2013 | Коментарі (0)

Переглядів: 448 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 05.10.2013 | Коментарі (0)

    Всесвітній День захисту тварин, або просто День тварин (World Animal Day) - міжнародний день, мета якого - привернути увагу людствадо проблем всіх інших мешканців нашої планети

   Цей день "народився" у Флоренції (Італія) у 1931 році, на міжнародному конгресі прихильників руху за захист природи. Дату проведення - 4 жовтня - обрано зовсім не випадково. Цей день присвячений пам'яті святого Франциска Асизського, одного з найбільш шанованих католицьких святих, якого вважають саме покровителем тварин.

   Кожного року в багатьох країнах світу в цей день проводяться масові заходи для того, щоб люди пригадали - поруч з нами мешкають інші живі істоти, яких потрібно берегти та поважати. І всі вони - від велитенського блакитного кита в океані до звичайного домашнього цуцика - потребують нашого захисту. Не будемо байдужими - збережемо світ живим! 

  

 

Переглядів: 1878 | Додав: Senbernar28 | Дата: 03.10.2013 | Коментарі (0)

   27 - 29 вересня Вокально-хоровий колектив "Мозаїка" приймав участь у ІІІ Міжнародному конкурсі дитячої та юнацької творчості "Яскрава країна" у Чернігові - 2013" в рамках Фестивалю слов'янської єдності, де посів почесне друге місце.

  Організатори фестивалю запропонували дітям кращі зали міста: зал чернігівського обласного філармонійного центру, музичного училища ім. Л. Ревуцького та обласного академічного музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка. Високопрофесійний склад журі конкурсу відзначив яскравий виступ нашого хору: цікавий репертуар, майстерність та артистизм юних вокалістів. У виконанні хору прозвучали пісні "Звёздочка", "Приглашение в сказку" із циклу "5 сказочек" Раймонда Паулса, "Українська ніч" Євгена Карпенка та гімн колективу - пісня "Мозаїка" Сергія Дяченка. 

   Чернігів вразив красою парків, соборів, доброзичливостю ме ... Дивитися далі »

Переглядів: 1149 | Додав: Senbernar28 | Дата: 02.10.2013 | Коментарі (0)

   Медіа Центр Сумського Палацу дітей та юнацтва – перший в місті Суми медіаосвітній осередок, метою якого є розвиток критичного мислення та медіакомпетентності в сучасних школярів. Діти вчаться не лише створювати власні журналістські продукти, але й аналізувати публікації, теле- й радіо програми провідних журналістів світу. Це дозволяє молоді не лише вчитися у досвідчених майстрів слова, але й розуміти, як насправді влаштований та працює світ інформації.

   Робота Медіа Центру ПДЮ була високо оцінена в Києві Академією Української Преси, що є основною рушійною силою впровадження медіаосвіти в Україні. Саме тому з ініціативи адміністрації АУП про діяльність нашого Медіа Центру тепер можна прочитати на головних медіаосвітніх сайтах нашої країни за наступними посиланнями:
 
Переглядів: 512 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 01.10.2013 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!