КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 29.03.2024, 14:29
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 82 83 84 85 86 ... 178 179 »

 

 8 січня у Палаці відбувся благодійний різдвяний ярмарок, організація якого виявилася доволі спонтанною. Але чом би добрій справі і не бути спонтанною?! Тим більше, що ініціатори ярмарку ГО «Самаритяни сумщини» і Сумський обласний центр соціальних послуг для сім’ї, дітей та молоді проявили готовність взяти на себе левову частку у проведенні заходу.

 Спочатку всіх присутніх привітали концертною програмою учасники дитячого вокального ансамблю "Труля-ля-та" ПДЮ. Пізніше для дітей розпочалися безкоштовні майстер класи, а батьки отримали можливість поспілкуватись один з одним, випити ароматної кави з домашніми смаколиками та придбати унікальні вироби ручної роботи. Майстрині Палацу запропонували дітворі створити новорічно-різвяні прикраси, а саме ялинку з бісеру (керівник Наталя Бабенко) та прикраса на ялинку у техніці точечного малюнку (керівник Л ... Дивитися далі »

Переглядів: 494 | Додав: nastino | Дата: 11.01.2017 | Коментарі (0)

   Театр танцю «Пігмаліон» нараховує 18 років історії і рівно стільки ж існує традиція зустрічатися на Різдво усім дружнім колективом.

   8 січня 2017 року актова зала Палацу дітей та юнацтва буквально тріщала по швам – так багато було бажаючих потрапити на дійство.

   На розсуд публіки були представлені прем’єрні номери: «Зустріч на Бродвеї», «Жито», «Розміши клоуна», «Запальний танок». Маємо підозру і, звичайно, надію, що ці танці у найближчому майбутньому принесуть колективу нагороди і перемоги у хореографічних конкурсах.

  Особливе місце займає посвята у пігмаліончики: ті, хто нещодавно приєднався до театру танцю, приносять присягу, вислуховують наставника керівника «Пігмаліону» Вікторію Артюх та отримують пам’ятні значки з емблемою колективу.

  Друга частина зустр ... Дивитися далі »

Переглядів: 682 | Додав: nastino | Дата: 10.01.2017 | Коментарі (0)

   

 3 січня 2017 року для дітвори музичного театру «Дзвіночок» завітала чарівниця, а за сумісництвом і письменниця та мистецький діяч, Анна Коршунова, з-під пера якої вийшло немало п’єс для вихованців Палацу. В цей день вона також прийшла не з пустими руками, а з результатом своєї творчості - з новою книгою «Казкове місто Суми». Це інтерактивне видання складене таким чином, щоб через казкові історії розповісти історію нашого улюбленого міста Суми. Книжка наповнена не тільки якравими ілюстраціями та цінною інформацією. В ній передбачені завдання, ромальовки і сторінки для для творчості юних читачів. Особливо вразив маленьких дзвіночків короткий майстер-клас з лялькарства, коли звичайна майка перетворилася на зайченя. Як таке можливо, описано у перзентованій книжці, яка до речі уже з’явилася на поличках магазинів.

Приємного читання!

... Дивитися далі »

Переглядів: 462 | Додав: nastino | Дата: 10.01.2017 | Коментарі (0)

   Сьогодні, 9 січня, Центр "Дозвілля" Організаційно-масового відділу Сумського Палацу дітей та юнацтва провів останній святковий захід Різдвяно-Новорічного марафону-2017. 

   В цьому сезоні, що розпочався ще 20 грудня, для дітей, їх батьків та вчителів було проведено 40 святкових ігрових заходів.

   Учням 1 - 3 класів шкіл міста та вихованцям ПДЮ молодшого шкільного та старшого дошкільного віку (Школа "Малюк") запропонували ігрову театралізацію "Як Годинник зупинився". Разом із Агентами служби часу Пані Хвилинковою (Маргарита Падалка), Паном Годинком (Дмитро Хорунжий) та Годинниковим Майстром (Сергій Дяченко) діти ремонтували та заводили Головний Годинник Діда Мороза. А коли всі завдання було виконано, зустрічали самого Дідуся із Снігуронькою, щоб разом з ними засвітити кольорові вогники на Ялинкці, влаштувати гучний шумовий салют та поводити веселі новорічні хороводи.  

  Для більш дорослих дітей (4 - 7 класи шкіл міста) культорганізатори Центру "Доз ... Дивитися далі »

Переглядів: 490 | Додав: Senbernar28 | Дата: 09.01.2017 | Коментарі (0)

Переглядів: 460 | Додав: nastino | Дата: 07.01.2017 | Коментарі (0)

Сумське телебачення завітало на святковий захід Центру "Дозвілля" для вихованців Школи ранньої творчої орієнтації "Малюк"

Переглядів: 489 | Додав: Senbernar28 | Дата: 05.01.2017 | Коментарі (0)

 

   На Новий рік всі чекають подарунки - і малеча, і дорослі. А якщо цей подарунок зроблений дитячими долоньками, то він вдвічі тепліший для батьків! Тим більше, що останні самі можуть спостерігати за його створенням, а інколи навіть допомагати.

   Напередодні Нового року в народній студії образотворчого мистецтва «Країна мистецтва» пройшла серія відкритих занять під рубрикою «Творчі діти-творчі батьки». З гарним настроєм та задоволенням плідно працювали і дорослі і малі. 

  А результатом роботи стали чудові сувеніри-янголятка та вітальні листівки (заняття провела В.М. Коздровська).

... Дивитися далі »

Переглядів: 494 | Додав: nastino | Дата: 31.12.2016 | Коментарі (0)

   Зазвичай фотоконкурс «Наш Палац» підводив підсумки у день народження ПДЮ, а саме 24 грудня. У цей раз ми оголосимо переможців в останній день року.

Особливістю ІІІ фотоконкурсу стала велика кількість робіт молодшої вікової категорії, що було доволі не очікувано – раніше найбільший ажіотаж та інтрига бурлили серед «старшачків». Крім того вперше до складу журі увійшли  самі вихованці Палацу і вперше організатори фотоконкурсу запровадили номінацію «Колаж». До речі, останнє дало свої плоди.

  Прикро, що декілька фоторобіт надійшли уже після завершення прийому заявок. Пропонуємо їх вашій увазі у поза конкурсній програмі:

    

... Дивитися далі »

Переглядів: 742 | Додав: nastino | Дата: 31.12.2016 | Коментарі (0)

    25 грудня 2016 року  відбувся «Інформаційний двобій» між командами вихованців гуртка «Користувач ПК» відділу інформаційно-методичного супроводу (керівник гуртка Голик І.В.).

  Команди змагалися у шести раундах:  «Візитка»,  «Розминка»,  «Істина», «Художній», «Музичний»,  «Майстри пантоміми».

 Усі учасники отримали задоволення та подарунки.

Матеріал надала Старовойтова Н. С.

 

Переглядів: 481 | Додав: nastino | Дата: 30.12.2016 | Коментарі (0)

   Завершився прийом робіт на ІІІ фотоконкурс «Наш Палац» і члени журі уже готові винести свої вердикти.

   До речі, вперше у такий ролі виступатимуть діти – вихованці різних гуртків Палацу дітей та юнацтва. Про склад дитячого журі можна прочитати ТУТ.

А зараз коротко познайомимо вас із уже досвідченими майстрами об’єктиву, які люб’язно погодилися взяти на себе суддівство в нашому аматорському конкурсі фотохудожників.

 

ДЕНІС ЗАВГОРОДНІЙ.


 Сайт zavgorodniy.net

Адреса: м. Суми вул. Псільська 26
... Дивитися далі »

Переглядів: 624 | Додав: nastino | Дата: 30.12.2016 | Коментарі (0)

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!