КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Вівторок, 23.04.2024, 21:25
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Благодійний фестиваль "Друг з притулку"
23:12
Благодійний фестиваль "Друг з притулку"

  У суботу 15 жовтня в міському парку ім. Кожедуба Сумське Товариство захисту тварин влаштувало благодійний фестиваль-виставку «Друг з притулку».

   Цей захід проходить в нашому місті вже вдруге. Його мета – допомогти знайти новий дім та люблячих господарів песикам, цуценятам та кошенятам, що мешкають у притулку Товариства. Також – збір теплих речей, кормів, амуніції та ліків для тварин.

   Людей на виставці було не дуже багато, завітали лише небайдужі, яким болить серце за долю бідолашних тваринок. Серед них були й педагоги та вихованці Сумського Палацу дітей та юнацтва.

  Народний вокальний ансамбль «Труля-ля-та» разом зі своїм керівником Оленою Василівною Сай співпрацює з Товариством захисту тварин вже два роки. Вихованці колективу самі зробили скриньку для допомоги, самі за нею слідкують.

 «Найголовніше – це розбудити в дитині доброту і співчуття, навчити бути небайдужим, зупиняти тих, хто бажає нашкодити бідолашним тваринам. Мета саме в цьому. Брати чи не брати песика додому – це повинні вирішувати дорослі, а надати допомогу можуть всі: старі теплі речі, ковдри тощо» – говорить Олена Василівна. 

  Саме 15 жовтня у «Труля-лят» була зустріч у Сімейному Клубі, наприкінці якої всі бажаючі – батьки вихованців та педагоги Палацу – долучилися до збору матеріальної допомоги для притулку. Зібрані кошти того ж дня було передано представникам Товариства захисту тварин.

   За словами Олени Василівни, «Труля-лят» у Товаристві добре знають, бо, переказуючи кошти на рахунок притулку, вона завжди підписується: «Труля-ля-та». Саме тому вихованців ансамблю щиро зустріли на виставці та подякували їм за співпрацю. Можливо, саме завдяки нашим дівчаткам, які того осіннього дня весело та завзято гралися із цуценятами, кілька тваринок знайшли собі новий дім.

   До речі, на фестивалі були не лише тварини з притулку. Окремий ринг влаштували для тих песиків, що вже знайшли собі відповідальних та люблячих господарів. Одним з таких щасливчиків є невеличкий песик на ім’я Гномик, який вже два місяці мешкає у родині Галини Олександрівни Боровик, педагога нашого Палацу, керівника Сумського «Інтелект-клубу». Гномик вже не цуценя, йому шість років, саме тому дуже довго ніхто не бажав взяти бідолашного собачку до себе. Але тепер його життя змінилося на краще! Тим більше, на виставці він був одним з найдоросліших та найменших за розміром, за що отримав симпатії глядачів та теплу зимову кофтинку від спонсорів.   

   Добро та небайдужість завжди породжують добро: в цей день кількість щасливих собак, дорослих та цуценят,  збільшилася. Їм подарували нове життя, новий дім та турботливих господарів. Це доводить, що фестиваль «Друг з притулку» досягнув своєї мети!

  Допомогти Сумському Товариству захисту тварин може кожен бажаючий.

  Ось посилання на сайт Товариства, групу В Контакті та групу в Фейсбуці. Заходьте, дивіться, допомагайте!   

    

Переглядів: 584 | Додав: Senbernar28 | Теги: Інтелект-клуб, Друг з притулку, Труля-ля-та, благодійність | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!