КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Вівторок, 23.04.2024, 12:15
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2014 » Квітень » 10 » Для творчих мам – творчі подарунки
23:21
Для творчих мам – творчі подарунки

   9 квітня у приміщенні Наукової бібліотеки Української академії банківської справи відбулося відкриття виставки за підсумками конкурсу творчих робіт матерів Сумщини «ART-Мама». Ініціатором й організатором заходу виступила громадська організація «Калинове гроно» на чолі з натхненницею конкурсу Ніною Василівною Чернявською. А влаштувати справжнє свято для всіх присутніх змогли вихованці Сумського Палацу дітей та юнацтва.


   Хоча ми і використовуємо слово «конкурс», але на святі не було ні переможців, ні переможених. Кожна майстриня (а їх було більше тридцяти) була нагороджена грамотою й пам’ятним сувеніром. А найприємнішим подарунком для творчих мам стали виступи солістів Зразкового дитячого музичного театру «Дзвіночок» Сумського Палацу дітей та юнацтва.

   Мама… Це перше слово, яке звучить з вуст немовлят. Воно несе за собою велику, безмежну силу, яка завжди підтримує тебе й оберігає. Мама завжди подумки з нами, хвилюється за кожні наші невдачі, й радіє за кожну перемогу, навіть найменшу, як перший крок, або перша відмінна оцінка. Мама – це найкраща людина в світі, яка завжди буде з тобою.

   Крім повсякденних справ, мами ще встигають займатися творчістю. Мамині руки здатні створювати нереальні речі з простого, звичайного матеріалу, адже в їхніх головах безліч цікавих ідей та задумок. Саме завдяки таким мамам і була створена виставка «ART-Мама», на якій було представлено багато виробів, виконаних у різних творчих напрямках.

   Кожній учасниці було задано питання: «Хто надихає Вас на створення цих чудових робіт?». З уст мам звучала одна й та сама відповідь: «Нас надихає сім’я та діти, заради них ми й створюємо наші вироби». Це вкотре доводить, що мамине серце – велике, і в ньому назавжди залишається частка дитини заради якої і хочеться творити.

   Свято було наповнене щирими, теплими емоціями, адже на честь мам звучали пісні від солістів «Дзвіночка»: Валерії Богомолової, Альони Новородської, Анастасії Любич, Анастасії Дядченко, Альони Бови, Сергія Пересунька, Стаса Панченка. А ведучими свята були також вихованки Палацу дітей та юнацтва (а саме Медіа Центру ПДЮ) – Таміла Кошман та Яна Метенко.

   На відкриття виставки завітали також почесні гості: Наталія Цибульська, начальник управління культури і туризму Сумської міської ради та Юлія Тарасенко, головний спеціаліст відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Сумської міської ради.

   Скажу від себе, що атмосфера на конкурсі була надзвичайно теплою, щирою і по-сімейному затишною. Від кожного виробу йшли промені маминої любові й тепла. Особисто для мене було честю бути присутньою на цьому заході, адже він був присвячений найголовнішим та найдорожчим жінкам у нашому житті, нашим мамам.

Яна Метенко

    Переглянути повний фотозвіт про захід можна за наступним посиланням.

 

Переглядів: 607 | Додав: JeMчужинкА | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!