КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Четвер, 25.04.2024, 05:52
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2013 » Жовтень » 13 » Літній калейдоскоп. Труля-ля-та
18:23
Літній калейдоскоп. Труля-ля-та
   А тим часом ми продовжуємо згадувати чудове літо 2013-го року на сторінках нашого Інтернет-видання. І сьогодні своїми спогадами про найгарячішу пору року ділиться Народний вокальний ансамбль «Труля-ля-та», який побував у місті Скадовську.

   За ініціативи Українського державного центру позашкільної освіти  та спільної підтримки управління освіти Миколаївської обласної ради і Миколаївського обласного Будинку художньої творчості у місті Скадовську Херсонської області на базі дитячого оздоровчого табору «Бригантина» відбувся Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої художньої творчості «Єдина родина», участь у якому взяв Народний вокальний ансамбль Палацу дітей та юнацтва «Труля-ля-та».

   Понад 200 юних представників Волині, Донеччини, Миколаївщини, Сумщини та Хмельниччини мали можливість  відвідати майстер-класи з вокального мистецтва: «Дикція  та  артикуляція у  роботі  з вокальними колективами», з хореографічного мистецтва за напрямами сучасної хореографії: «Джаз» і «Hip-hop» та декоративно-ужиткового мистецтва -  «Техніка виконання вишиванки», «Виготовлення паперових тунелей» та, відповідно, позмагатися у номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво».

   Їздили до Скадовську молодша та середня групи − 15 дітей разом з педагогами − Сай Оленою Василівною (керівник) та Орловою Мар’яною Ігорівною (хореограф), перебували вони там 7 днів.

   Сонце, море, водні атракціони, розважальні програми, дискотеки, створювали особливу атмосферу та зробили яскравим життя дітей у таборі. Вихованці колективів активно брали участь як у розважальних програмах та і  у виїзному концерті, який  відбувся  на базі дитячого оздоровчого табору «Райдуга»  Скадовська.

   Талановиті вокалісти та веселі танцюристи, цікаві постановки, яскраві костюми та запальний настрій юних артистів сприяли встановленню потужного взаємозв’язку з глядачами.

   Що цікавого, так те, що вихованці Палацу давали щодня концерти в різних таборах, а солісти співали ще й англійською мовою.

   «Труля-ля-та» виступили чудово. Середня група зайняла II місце. Крім того, колектив привіз дуже багато індивідуальних перемог.

   Чумакова Даніела - I місце, дівчина співала акапелло.
   Дедюхіна Анастасія - I місце з естрадного вокалу.
   Мажнікова Марія - II місце, також естрадний вокал.
   Корабелська Яна - III місце з народного вокалу.

   Також ансамбль побував у Костелі на святкуванні Дня захисту дітей, який організувала Римсько-католицька громада Благовіщення присвятої Марії. У Костелі була наймолодша та шоу групи. До речі, остання співала додаткову пісню «Спи, Ісусе, Спи!».
 

   Після відпочинку влітку діти ансамблю взагалі не хотіли повертатися додому, тому що їм сподобалося кожного дня давати концерти в різних таборах. Бажаємо «Труля-ля-там» постійної насиченої концертної роботи й надалі.

 
Альона Заїченко
 















 





Переглянути слайд-шоу фотографій з міста Скадовськ можна у розділі "Наше ВІДЕО"
Автор слайд-шоу: Альона Заїченко
Переглядів: 546 | Додав: JeMчужинкА | Теги: Літній калейдоскоп | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!