КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 29.03.2024, 17:31
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2019 » Жовтень » 26 » Марафон "Гонка за лідером"
15:11
Марафон "Гонка за лідером"

Міський Марафон «Гонка за лідером»

 

Можна бути активним творцем свого життя, а можна пливти за течією чужих планів і дій. Кожен має право робити власний вибір. Та все ж таки варто спробувати та переконатися у власних можливостях.

Міський Марафон «Гонка за лідером», який пройшов 24 жовтня 2019 року – це можливість кожного вихованця оцінити себе, побачити свої позитивні риси характеру; розкрити лідерські якості та креативність; отримати надзвичайні емоції від роботи в команді та певну дозу адреналіну.

28 вихованців, лідерів дитячого самоврядування закладів позашкільної освіти міста у складі 4-х команд («LetsGo» Сумського Палацу дітей та юнацтва, «Кольорове місто» Сумського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, «Техніки» Сумського міського Центру науково-технічної творчості молоді та «Слобожани» Міського центру військово-патріотичного виховання) зробили виклик буденності та самому собі.

У форматі марафону, часовою тривалістю у 1,5 години, який пройшов на території Сумського парку культури та відпочинку ім. І.М. Кожедуба, лідери дитячого самоврядування залучилися до виконання різних ігрових, конкурсних завдань на проявлення лідерства, творчості, кмітливості, командної взаємодії, спритності, витривалості, швидкості.

Учасники команд, згідно своїх маршрутних листів та спортивній карті парку відшукували визначені зупинки, спільно вирішували різні завдання пізнавального, краєзнавчого і спортивно-туристичного характеру.

Логічного мислення, ерудиції, креативності та спортивної вправності потребувало рішення на зупинках марафону таких завдань як: криптограма «Лідерські принципи», «Квадрат з квадратів», «Предмети із скрині», «Із частин ціле», «Зрозумій мене», естафета «Успіх це…», «Логічні передбачення», «Мотузкова переправа», «Влучний стрілець», «Путанка».

Результатом марафону «Гонка за лідером» стало спільне оформлення учасниками всіх команд великого кросворду «Лідерський характер», у були зашифровані важливі якості лідера.

Успішному проведенню міського марафону «Гонка за лідером» сприяла злагоджена робота лідерів дитячого самоврядування Палацу, координаторів на його основних зупинках. Це 25 вихованців таких гуртків та об’єднань Палацу як: «Спортивний туризм», «Користувач ПК», вокально-хоровий колектив «Мозаїка».

Приємно, що наша команда «LetsGo» стала переможцем міського марафону «Гонка за лідером».

Всі учасники команд. лідери дитячого самоврядування закладів позашкільної освіти були нагороджені грамотами управління освіти та науки Сумської міської ради.

Міський марафон «Гонка за лідером» став для всіх її учасників проявом соціальної активності, сплеском позитивних емоцій, змагального духу, командної ігрової взаємодії.

Велика подяка всім членам журі за успішну роботу в рамках марафону.

І наостанок, бажаємо і надалі нашим лідерам відкривати та розвивати у собі лідерські якості, адже це дозволяє зрозуміти себе, змінити себе, підвищити впевненість у собі.

 

 

Переглядів: 255 | Додав: volschebnicza | Теги: Лідер, Марафон, самоврядування, Рада гуртківців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!