КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 29.03.2024, 09:45
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2019 » Січень » 21 » Новорічні та Різдвяні дива тривають і запалюють нові зірки!
12:47
Новорічні та Різдвяні дива тривають і запалюють нові зірки!

Новорічні та Різдвяні дива тривають і запалюють нові зірки!

 

Святково та феєрично відбувся ІІ міський бал лідерів учнівського самоврядування у затишній залі Сумського Палацу дітей та юнацтва. Відбулося свято в рамках заходів, присвячених 85-річчю Сумського Палацу дітей та юнацтва. 40 активних старшокласників з 16 навчальних закладів міста відвідали величні, загадкові та чарівні міста світу. А допоміг їм у цьому його величність танець.

Віденський вальс, полька, французька кадриль, тарантела, квікстеп допомогли подорожувати такими містами, як Відень, Прага, Париж, Венеція, Нью-Йорк. А ще – це невидима кропітка робота хореографів Палацу В.І.Левенець та В.В.Артюх, завдяки яким діти відчули красу танцю та його багатогранність.

Подорожуючи світом, розумієш, де б ти не бував, а краще рідної домівки нічого не має. Тож мандрівка завершилась поверненням до рідної Батьківщини – співучої, щирої, гостинної України. Лейтмотивом фіналу стала безмежна подяка старшокласникам за їх активну лідерську позицію та переконання у тому, що майбутнє нашої країни в їх руках. Завершив свято танцювальний патріотичний флешмоб, який поєднав у собі живе вокальне виконання, енергійну танцювальну композицію та відео з краєвидами мальовничих куточків нашої країни.

Приємно відзначити, що міський бал лідерів учнівського самоврядування «Зіркова феєрія», незважаючи на зайнятість у вирішенні управлінських питань у сфері міського самоврядування, своєю присутністю вшанували міський голова О.М.Лисенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Мотречко, начальник управління освіти і науки Сумської міської ради А.М.Данильченко, директор Інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Сумської міської ради Г.Д.Плахотнікова, голова Сумської міської профспілки працівників освіти і науки України Л.М.Гога.

Вітаючи присутніх, Олександр Миколайович зазначив, що рішення не обирати короля та королеву балу в цьому році вірне, бо всі присутні старшокласники є найкращою, талановитою, активною учнівською молоддю нашого міста.

Хочеться висловити подяку відділу у справах молоді та спорту Сумської міської ради, який профінансував смаколики для старшокласників, що дало змогу їм у неформальній обстановці продовжити спілкування після балу.

Дякуємо фотографу Юрію Босому, якісні фотографії на довгу пам’ять залишить згадку про міський бал лідерів учнівського самоврядування.

Переконані, що справжнє свято відбулося завдяки злагодженій роботі та посильного вкладу кожного з учасників.

 

Переглядів: 714 | Додав: volschebnicza | Теги: ІМС, бал лідерів учнівського самоврядува | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!