КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 19.04.2024, 01:24
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2015 » Квітень » 6 » Саме до нас у 1-й клас!
16:42
Саме до нас у 1-й клас!

4 квітня о 10й годині в актовій залі Палацу ніде було впасти яблуку, адже тут зібралися представники сумських шкіл, що проводили день відкритих дверей для майбутній першокласників та їх батьків. А у фойє тривала виставка робіт декоративно-прикладної творчості учнів та вчителів.

         На самій презентації кожна школа старалася якомога детальніше і яскравіше описати і показати свою діяльність, проте за 30 хвилин хіба розкажеш все, чим опікуються педагоги весь навчальний рік. Тож глядачі побачили тільки вершину айсбергу, та навіть її вистачило, щоб відчути високий рівень навчальної, виховної, розвиваючої роботи в кожній ЗОШ.

         Спершу назвемо те, що притаманне усім представленим школам, а їх було п’ять: №№ 3, 4, 8, 19, 24.

         Приємно, що всі презентації створені з використанням мультимедійного обладнання і мають насичений, грамотно побудований контекст.

         У школах є групи подовженого дня, пришкільні літні табори, гуртки

різних напрямків – вокальні, танцювальні, патріотичні, тощо. Учні беруть участь у благодійних проектах (на підтримку учасників АТО, Чорнобиля, ветеранів Великої вітчизняної війни) та масових заходах ( «Осінній ярмарок», свято Масляної,  Нового року, Святого Миколая, Різдва). Всі презентації супроводжувалися демонстрацією музичних номерів різних стилів і форм.

         А тепер зупинимося на родзинках кожної школи окремо, і першою почала виступ найстаріша – №8. Методист познайомила глядачів з історією школи, адміністрацією, а також вчителями, що навчатимуть першокласників у наступному навчальному році. Особливу увагу привертав до себе куточок виставки 8ї школи, де були не тільки дитячі роботи, але стенд і папки з матеріалами про педагогічну роботу.

         19-та школа відійшла від класичної презентації і побудувала свій виступ у віршованому варіанті з ведучими по схемі педагог + учень. Вийшло динамічно і цікаво.

         Серед серйозних моментів зазначимо, що учні-учасники акції «Напиши листа солдату» отримали сертифікати та цінні подарунки від організаторів проекту.

         У 2016 році школі виповниться 80 років, тож наразі триває підготовка до ювілею.

         Школу №24  презентували виключно діти: вони ведучі, автори і виконавці пісень, танцюристи і художники, спортсмени і музиканти. У ЗОШ є  «Кобзарські класи» (єдині у області) та філія дитячої художньої школи ім. Лисенка. Незвичайними були учнівські виступи  німецькою та англійською мовами.  А вихід юних спортсменів, що супроводжувався живою мелодією від дзвону медалей, якими діти було буквально обвішані, дав чітке поняття про рівень спортивної підготовки.

         У школі №3 гордяться своїми іменитими випускниками та підтримують зв'язок із ними. Особлива увага приділяється співпраці із Сумським педагогічним університетом ім. А. С. Макаренка та «Кадетським корпусом» ім. А. Г. Харитоненка.

          Цікавим був виступ школи №4 – пісенні номери супроводжувалися виведеною на екран тематичною мультиплікацією. Саме це і дало другий подих аудиторії, яка вже почала втомлювалася від довгого спостереження за сценою.

         Дякуємо всім учасникам за високий рівень і…за знайомство!

         Буде приємно йти до вас у перший клас і бачити вже знайомі обличчя!

 

Ляхман А

Переглядів: 421 | Додав: Senbernar28 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!