КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Четвер, 18.04.2024, 07:09
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2013 » Лютий » 16 » Що? Де? Коли?
21:47
Що? Де? Коли?

   Лютий зазвичай починається девізом: «Коли вже весна???» Але не цього року, адже в актовій залі ПДЮ 9-10 лютого пройшла зимова серія ігор «Що? Де? Коли?». Організатори цього дійства зробили сюрприз для учасників і оновили правила. Відтепер з`явилося ще більше можливостей і ще більше шансів на перемогу.

   У зимній серії ігор брало участь 7 команд, а саме: команда Тимура Михайлова (Ксенія Мельман, Олександра Іванова, Марія Бульдович, Ольга Самохіна і Максим Васильєв) – вони й раніше грали в фінальній серії ігор.

   Комадна Антона Вечирки (Ярослав Хапалов, Ольга Ларичкіна, Євген Шевченко, Олександр Ларичкін та Дмитро Шевчук) – після не зовсім вдалих двох попередніх ігор ця команда впевнено крокує в серію, аби відігратись і зайняти перше місце.

   Команда Артема Угнічева (Євген Крючко, Катерина Кириленко, Андрій Гахун, Максим Балаценко і Карина Войтенко) – команда-дебютант. Можливо, саме в цій серії ігор усі ще раз переконаються у вислові: «новачкам везе».

   Команда Юрія Волка (Іван Іщенко, Поліна Гречишкіна, Олександр Проценко, Анастасія Семенова і Дар`я Головач) – команда, яка впевненими кроками йде до перемоги. 

   Команда Дмитра Фокіна (Анна Дериколенко, Андрій Курносенко, Іван Зарудний, Олексій Шульчевський і Захар Козлов) – команда, яка може показати чудовий результат, але при правильному настрої.

   Команда Павла Ткача (Олександр Ратушний, В`ячеслав Суханов, Олександр Бережний, Сергій Гузенний, Анатолій Маєвський) – найяскравіша команда, яка, як і завжди, не віддасть перше місце без бою.

   Команда Анни Башкірової (Микита Євсеєв, Анатолій Міненко, Сергій Подвігин, Ксенія Євтушенко, Тетяна Новікова) – переможці осінньої серії ігор, які продовжують гру із заміною Ільдара Утяганова на Ксенію Євтушенко.

   Організатор гри Сергій Єрофеєв поділився враженнями  від турніру: «Для мене це вже п'ята серія в статусі організатора. Зазвичай ми проводимо осінню, зимову й весняну серії. Кожного разу переможець отримує книгу з автографом і побажаннями знаменитої людини. Так, в нашій серії «взяли участь» Володимир Зеленський, Геннадій Мінаєв, Андрій Доманський, Святослав Вакарчук та Олексій Блінов. Мені здається, для гравців фактор гарного призу значно додає мотивації й дивитися серію ігор стає ще цікавіше. Атмосфера гри дуже крута, тому до нас приходять не тільки гравці, але й глядачі. Сподіваюся, Ви теж коли-небудь потрапите до нас на гру. Я вважаю, що гра «Що? Де? Коли?» дуже цікава, саме тому вона вже багато років привертає телеглядачів до екранів телевізорів. У нас все максимально наближене до телевізійного варіанту: стіл, голос ведучого, дзиґа, конверти з питаннями, гонг і т. д. Рівень більшості команд у цій серії був досить хорошим і передбачити результат було практично неможливо. Комусь пощастило трохи більше, комусь менше. До останньої гри було незрозуміло, хто потрапить у фінал. На цей раз пощастило команді Тимура Михайлова. Мені сподобалася атмосфера гри й рівень команд. З кожною грою команди прогресують і сподіваюся, коли-небудь ми побачимо когось із них за справжнім ігровим столом серед знатоків».

   Конкурентнісь серед команд у фіналі була дуже великою, але все ж виграла команда Тимура Михайлова. Усі гравці показали гарні результати, а найкращий – Ольга Самохіна, саме вона отримала книгу з автографом Олексія Блінова, відомого знатока й гравця телевізійної версії гри «Що? Де? Коли?».

   Сподіваємося на продовження інтелектуальних ігор уже цієї весни, адже інтелект – невидимий м’яз, який потребує постійного тренування.

 

(Джерело ТУТ)

Катерина Баєва



Команда фіналістів

 

Переглядів: 884 | Додав: JeMчужинкА | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!