КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 29.03.2024, 11:26
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2017 » Лютий » 23 » Старт творчих звітів
23:11
Старт творчих звітів

   21 лютого у Палаці почалися творчі звіти педагогів, які атестуються, і старт їм дали 2 викладача відділів інформаційно-методичного супроводу і декоративно-прикладної творчості.

   Першою виступала Ірина Вікторорівна Голик - педагог гуртка «Користувач ПК», у Палаці працює 4 роки.  Презентація з використанням програми Power Point доповнювалася розповіддю та коментарям. 

  Коротко було сказано про біографію іменинниці*, її педагогічний шлях, досвід роботи у інших позашкільних закладах, педагогічну концепцію, про самоосвіту та досягнення за атестаційний період. Звичайно, особлива увага приділялася роботі з вихованцями Палацу.

   Ірина Вікторівна поки єдина з наших педагогів, хто використовує технологію «перевернутого класу»: новий матеріал діти вивчають дома, а на заняттях проходить обговорення,  розбір задач.

  Крім цього цікавим є користування LerningApps – цей ресурс допомагає як педагогу, так і гуртківцю, до того ж не тільки у вивченні комп’ютера та його можливостей, а у різних шкільних та позашкільних дисциплінах. Тож ділимося цим відкриттям з широкою публікою. Користуйтеся на здоров’я!

  І нарешті третя цікавинка від Голик І. В. – це перспектива створення власної програми з розділом 3-D моделювання з використанням 3-D принтера.

 

 Представниця відділу декоративно-прикладної  творчості Людмила Володимирівна Діжевська провела у Палаці багато років, адже у не такому далекому минулому була вихованкою та випускницею студії образотворчого мистецтва «Країна мистецтва». Зараз вона – керівник гуртка «Декоративний розпис».

  У своїй презентації (Power Point)  Л. В. Діжевська зупинилася на основних моментах навчально-виховного процесу своїх занять, продемонструвала художні техніки, з якими знайомляться вихованці і, до речі , доволі успішно знайомляться! Про що свідчить таблиця результативності участі дітей у конкурсах різного рівня.

 Людмила проводила персональні виставки, проводила майстер-класи, виставляла свої роботи у художньому музеї міста, а деякі її роботи залишаються у стінах Палацу. Мова йде про малюнки, які педагог створила для школи ранньої творчої орієнтації «Малюк».

  

   На десерт була подана інформація про ілюстрування Діжевською Л. книг Надії Ткаченко – і самі книги, і слайди про них можна було побачити саме на цьому творчому звіті.

 Заступник директора з навчально-виховної роботи Любов Вікторівна Шаповал запропонувала комп’ютерщикам і художникам об’єднатися і провести ряд бінарних занять. Перші навчили б користуванню програмою Photoshop, а другі – художнім технікам!

  Чесно кажучи, уже цікаво, яким буде результат!

 

* - іменинницями та іменинниками у Палаці називають педагогів, які атестуються.

Переглядів: 448 | Додав: nastino | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!