КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Четвер, 25.04.2024, 02:11
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2014 » Лютий » 9 » У малій залі відкрито фотовиставку
21:17
У малій залі відкрито фотовиставку
   1 лютого, у Новий рік за східним стилем, у малій залі Сумського Палацу дітей та юнацтва відбулося відкриття фотовиставки «Ювілейний рік стартував на Говерлі». 24 світлини відображають яскраві та незабутні моменти сходження на найвищу точку нашої країни 51 сміливця, серед яких – вихованці Палацу, батьки, педагоги, а також випускники та колишні викладачі ПДЮ (більш детально про сходження можна прочитати за цим посиланням). 

   «Коли підійшов грандіозний ювілей, хотілося придумати щось таке, чого досі не було, – говорить організатор сходження і виставки, керівник клубу «Абалаковець» Віра Паненко, – у нашому Палаці працює багато талановитих людей, є багато талановитих вихованців, яскравих гуртків, колективів, і тому хочеться, щоб клуб «Абалаковець» також придумав щось грандіозне, щоб ці ж самі наші талановиті педагоги сказали «ну, альпіністи, ну, молодці». І ми звернули увагу на найвищу точку нашої країни, бо ідея про те, що ми вище від усіх і кращі від усіх – не самозванна, не хвастлива, а наше сходження – зайвий тому доказ. Тому й виникла ідея дати старт новому, ювілейному, 80–му року на найвищій точці нашої країни. А далі – сказано – зроблено!».

   Після сходження учасники заходу почали активно думати про те, як краще донести, розповісти про сходження і старт ювілейного року. Так виникла ідея зробити підбірку фото зробити їх загальнодоступними. Панорама в малій залі – це не виставка художньої фотографії, а імпровізований фотозвіт – говорять організатори, однак гості відкриття могли з цим посперечатися.

   Взяти участь у відкритті фотовиставки могли всі бажаючі, так, на заході був присутній майже весь педагогічний колектив Палацу на чолі з адміністрацією, вихованці ПДЮ, безпосередні учасники сходження, представники ЗМІ, гості. Надзвичайно приємно було знаходити на світлинах знайомі обличчя, а герої фото із задоволенням розказували присутнім, які емоції переживали у момент знімку. «Насправді відчувається, що ювілейний рік наступив, – говорить директор Палацу та учасник сходження Сергій Маковецький, – коли ми були на вершині, то відчували цей заділ на весь рік, що все, що ми робитимемо цього року, буде лише на найвищому рівні».

   Одна з хороших традицій Палацу – після вдалого завершення заходу – планувати наступний. Тому Віра Андріївна поділилася хорошою новиною: ювілейним сходженням ми започатковуємо нову традицію колективного відпочинку та оздоровлення. І, можливо, мрії про Ельбрус не такі вже й мрії.
 
Марина Осюхіна, Медіа Центр ПДЮ
 









 
 
Переглядів: 526 | Додав: JeMчужинкА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!