КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 29.03.2024, 12:25
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2014 » Червень » 2 » У ПДЮ відбулося спільне з ОЦПО та РТМ обласне дитяче свято
22:32
У ПДЮ відбулося спільне з ОЦПО та РТМ обласне дитяче свято

Завдяки дітям хочеться жити
Мухаммед Алі

    Дитина – заповітна мрія батьків, їхня радість, їхнє сонечко. Великий педагог і письменник Василь Сухомлинський казав: «Серце віддаю дітям». І справді, все найкраще та найдорожче ми віддаємо малечі, яка переймає всі наші звички, наслідує кожен наш рух і в очах якої ми, такі дорослі та самостійні, є прикладом, взірцем.

   1 червняМіжнародний день захисту дітей. День, в який кожна дитина стає щасливою, день, у який на обличчі дитини з’являється посмішка, в руці – морозиво, а на горизонті постійно видніються повітряні кульки. 1 червня 2014 року не стало винятком і для нашого рідного міста. Уже з 9-ї ранку міській Палац дітей та юнацтва заполонили вихованці  Обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та дитячі делегації з усіх куточків Сумської області.

   Кожен відділ центру організував свою станцію, свою своєрідну творчу майстерню і демонстрував свою роботу, проводив короткометражні виступи, майстер-класи, покази колекцій та виставок. Усі бажаючі могли приєднатися до творчої програми та розваг. А вже о 9:30 дощового ранку члени ради старшокласників Сумської області під керівництвом адміністрації ПДЮ і ОЦПО та РТМ зустрічали на ґанку довгоочікуваних гостей свята:  міністра молоді та спорту України Дмитра Сергійовича Булатова, губернатора Сумської області Володимира Петровича Шульгу, начальника управління освіти Сумської обласної державної адміністрації Олену Іванівну Попову, які приїхали познайомитися з роботою позашкілля, вихованцями  та привітати їх зі святом.

   На вельмишановних гостей очікувала екскурсія в захоплюючий світ позашкільної освіти, освіти, яка дає можливість розкрити творчий потенціал дитини. Кожна дитина може стати великою, відкрити незвідані висоти, стати найкращою балериною чи найвидатнішим спортсменом, кожна дитина заслуговує бути щасливою. Зробіть дитину щасливою, і ви будете вражені її талантом, що загориться у очах, сповнених надією. Слідуючи програмі, дитячі делегації з області були запрошені на концерт творчості вихованців ОЦПО та РТМ. 200 учасників концерту, 500 глядачів – увесь зал заповнений  зацікавленою малечею та наповнений бурхливими оплесками.

   До вітального слова запросили начальника управління освіти Сумської обласної державної адміністрації Олену Іванівну Попову, яка привітала зі святом не лише дітей, а й дорослих. Подякувала за їх професіоналізм та серце, віддане дітям. «Зараз ми ніби велика родина літнього табору, що зібралася біля вогнища», – прокоментувала Олена Іванівна.

   

   Оплески вдячності не стихали ні на мить, виступаючі змусили зал посміхатися, і це – найголовніше. До речі, гості свята не пішли з пустими руками. Вихованці подарували міністру молоді та спорту України Дмитру Сергійовичу Булатову квітку, виконану в техніці оригамі, яку Дмитро Сергійович пообіцяв поставити у себе в кабінеті, в пам’ять про відвідування нашого міста.

   Губернатор Сумщини Володимир Петрович встиг взяти участь у майстер-класі еколого-натуралістичного відділу. Після концерту дітки з усієї області вирушили за своїми маршрутами, до яких входили: екскурсія містом, квест, спортивні змагання та, звісно, поживний обід :)

   Кажуть, що діти жахливо втомлюють, може це і так, але ніхто окрім них не змусить нас посміхатися ширше, радіти щиріше та бути щасливішими. І пам’ятайте, що дітям потрібне не навчання, а приклад.

Ольга Кириленко

 

Переглядів: 962 | Додав: JeMчужинкА | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!