КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Субота, 27.04.2024, 05:36
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2015 » Березень » 9 » Березневі вітання у колективах Палацу
18:46
Березневі вітання у колективах Палацу

Напевно, це вже традиція – кликати весну. Бо без цих закличок весняний настрій ніде взяти. Тож весь Палац дітей та юнацтва вирішив прийти на допомогу місяцю березню і терміново доставити пташок з вирію, прокласти доріжки струмочкам, розкопати підсніжники, підвисити показники градусника, одним словом – викликати весну!

         Першими розпочав цю естафету Народний вокальний ансамбль "Труля-ля-та", 4 березня зручно розташувавшись у актовій залі Палацу і запросивши до неї мам, бабусь, тітоньок і сестричок своїх вихованців. 13 пісенно-танцювальних номерів стали для глядачів кращим вітанням з 8мим Березня. Номери були різними і за виконанням (сольні та масові), і за віком (від найменших до найстарших вихованців), і за направлення (сучасні, народні, класичні), і за настроєм – динамічні, заводні, веселі, смішні і просто зворушливі до сліз! Без привітань не залишилися і педагоги «Тру-ля-лят», яких у фіналі концерту батьки уквітчали букетами і теплими словами.

         Народний хореографічний ансамбль «Радість» наступним отримав естафетну паличку привітань з 8мим Березням. «Мама моя», «Бабушки старушки», «В далеке от мами», «Країно моя», «Весенняя капель» - це лише деякі назви танцювальних номерів, а всього їх аж 14! Яскраві костюми, усміхнені дітлахи, розчулені до сліз матусі, бабусі і педагоги! Дійство просто не хотілося закінчувати ані дорослим, ані вихованцям… такою великою була вона – весняна «Радість»

         «Весняночки», що звучали для вихованців школи ранньої творчості «Малюк» другого року навчання, теж допомогли гідно зустріти весну-красну та вдало провести час 6 березня, про що детальніше читайте за цим посиланням.

      «Дзвіночки» – то звичайно ж весняні квіти! А у Палаці вони дзвенять особливо гучно та яскраво, адже вокалом, хореографією та сценічною майстерністю з ними займаються досвідчені педагоги зразкового Музичного театру із такою самою назвою—«Дзвіночок».

        Сьомого березня на свято «Весна – жіноче свято» завітали красиві, ніжні, приємні, дзвінкоголосі, легкоступні, легкокрилі та життєдайні представниці прекрасного полу, ну і за сумісництвом мами вихованців «Дзвіночка».

Спочатку центр «Дозвілля» розважив дітей і налаштував всіх на весняний настрій іграми, жартами, веселими естафетами. А вже потім, на солоденьке, «Дзвіночок» розгорнув свої номери у повній красі. Соло, тріо, танець бджілок, жартівливі і серйозні пісні у виконанні не тільки маленьких акторів, а і викладачів. Особливо запам’яталася пісня «Мамина сорочка», яку виконала Божко Діана разом із своєю мамою. І в жодному разу не пройдемо мимо чоловічого привітання, яке втілювали собою представники сильної статі Юрій Анатолійович Фомін і Стас Панченко з рок-баснею «Пластилінова ворона».

         Фінальним акордом у березневому марафоні вітань з жіночим святом став концерт «Весна і мама» вокально-хорового колективу «МОЗАЇКА». Про його особливості  і цікавинки знають детальніше у Медіа Центру ПДЮ, тож скоро чекайте окрему статтю.

         Звичайно, 8 Березня святкував кожен колектив Палацу, вітаючи своїх дівчаток і жінок. Охопити все нам здається неможливим, тож ми розкриваємо своє враження лише від деяких подій, які змогло осягнути наше не дуже «всєвідящєє» журналістське око.

         Постскриптумом приводимо тут зміст вітальної телеграми-гри, написаної власною «дзвіночною» рукою:

«Гарні наші дівчатка, білі дівчата, сині жінки, червона Весна!

Веселий колектив чоловіків вітає Вас із сильним святом!.. Від усієї душі бажаємо вам сонячних цукерок, ніжних тістечок, серцеїдних друзів, дощових подруг, ласкавих вчителів!

Хай завжди у вас будуть красиві очі, любимі вуха, лагідні зачіски!..

Із прекрасними побажаннями, завжди ваші чепурні чоловіки!..»

Ляхман А.

P.S. Фотогралерея поповнилася новим матералом.

«Тру-ля-ля-та» концерт 4 березня

«Дзвіночок» концерт 7 березня

Переглядів: 510 | Додав: Senbernar28 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!