КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Понеділок, 29.04.2024, 21:37
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2017 » Серпень » 10 » Чорноморські Ігри - 2017: Сімейне свято на березі Чорного моря
20:21
Чорноморські Ігри - 2017: Сімейне свято на березі Чорного моря

    Цього літа, після кількарічної перерви, у місті Скадовськ Херсонської області знов відбулося свято: пройшов XV ювілейний Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль "Чорноморські Ігри - 2017".  

     "Чорноморські Ігри" збирають на узбережжі багато юних артистів, які змагаються за перемогу в пісенному конкурсі. Однак, не менше людей приїздить сюди заради самої атмосфери свята. Батьки впевнені, що на їхню малечу чекає багато веселощів та цікавих розваг, адже "Чорноморські ігри" – це справжнє свято сімейного дозвілля! 

   На ХV Всеукраїнському благодійному фестивалі «Чорноморські ігри» протягом трьох фестивальних днів працював розважально-ігровий майданчик «ФрузіGames», де з одинадцятої години ранку й до початку концертного дійства на великій сцені фестивалю (близько 18 години) відбувалися різноманітні активності для усіх охочих. Заради посмішок на обличчях дітей та дорослих на центральній набережній Скадовська зібралися найкращі ігромайстри з усієї України. Серед них - автори та координатори освітньо-розвиваючого проекту "Лабораторія Гри" Наталія Мієдінова та Вадим Мірошниченко (м. Київ), Олександр Кашлаков та його молода команда (студія дитячого свята «Eventikids», м. Слов'янськ). Також з Києва завітав Іван Лісовенко - досвідчений ігротренер "Студії оригінальних ігор "Київфішка".

    Місто Запоріжжя, а точніше - Позашкільний навчальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості Шевченківського району» представляв талановитий ігродует у складі Ірини Ніколаєнко (завідуюча організаційно-масовим відділом) та Галини Мазнєвої (заступник директора з навчально-виховної роботи). До речі, саме на базі ПНЗ "ЦДЮТ Шевченківського району" щороку проходить Всеукраїнський фестиваль-конкурс ігрових програм «Адреса дитинства – Гра»,  авторами, організаторами та постійними ведучими якого є Ірина Василівна та Галина Василівна. 

   Також до творчої команди ігромайстрів на "Чорноморських Іграх" увійшов і представник Сумського Палацу дітей та юнацтва - культорганізатор Центру "Дозвілля" Дмитро Хорунжий

 Усі три спекотні фестивальні дні на Скадовській набережній тривав марафон ігрових програм: «Морський чемоданчик» (Запоріжжя), «Хвилина на перемогу» (Київ), «Грайливі пташки» (Слов'янськ), «Посвячення у Чорноморсько-Ігрове козацьке військо» (Суми), «Сімейний плей-тайм» (Запоріжжя), «Супергерої» (Слов'янськ) тощо. Також всім відпочіваючим було запропоновано завітати до "ігрових куточків", де на відвідувачів чекали настільні ігри від ігротренера з Миколаєва Родіона Денисенка,  ігри народів світу від "Київфішки", а також різноманітні конкурси та змагання з використанням яскравого ігрового реквізиту  від усієї  професійної команди ігромайстрів. За участь та перемогу гравці отримували невеличкі пам'ятні сувеніри із символікою "Чорноморських Ігор" та смачні призи від головного спонсора фестивалю - компанії "Чумак".  

   А кожного вечора розпочиналося головне дійство, на яке чекали усі учасники та глядачі: півфінал, фінал та гала-концерт пісенного конкурсу, а також творчі дарунки від зірок української естради.

   Сподіваємось, що наступного року представників Сумського Палацу дітей та юнацтва на Всеукраїнському благодійному дитячому фестивалі "Чорноморські Ігри" буде значно більше!  Й не лише серед ігромайстрів, а й серед конкурсантів!  

За матеріалами спільноти "Чорноморських Ігор" у Facebook

Переглядів: 527 | Додав: Senbernar28 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!