КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 26.04.2024, 06:30
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2014 » Травень » 7 » Мандрами дитинства й «Казки»
21:11
Мандрами дитинства й «Казки»

   Нещодавно ми розповідали про виступ Дитячого музичного театру «Дзвіночок» (ПДЮ) на відкритті літнього сезону міського парку «Казка». Переглянути його можна за наступним посиланням. До вашої уваги пропонуємо звіт з усього свята, можливо, і ви були у казці?

    Мандрами дитинства й «Казки»

   Що є невід’ємною частинкою щасливого дитинства сумчанина? Трохи подумавши, дорослий скаже «Парк «Казка»», ну а діти одразу закричать про це, не вагаючись. На жаль, парк не може працювати весь рік, і тому відкриття літнього сезону, яке відбулося 4 травня, стало справжньою радістю як для маленьких, так і дорослих жителів нашого міста.

   Не упускаючи можливості згадати дитинство, я взяла свою подругу під руку й вирушила до світу «Казки». Тільки прийшли до парку, а веселий клоун уже закликає всіх до місця, де відбудеться концерт і конкурсна програма. Перед доброю й лагідною посмішкою цього клоуна не можливо було встояти. І ми не встигли зрозуміти, як вже повністю поринули в атмосферу безтурботного дитинства.

   Свято розпочинають герої старої доброї казки Карабас-Барабас і Мальвіна. Але не з простого привітання, а з дивної пісні «Какой я гадкий». Я навіть подумала, що він зараз усіх дітей розполохає, адже вони прийшли на свято добра. Але лагідна посмішка Карабаса видала його й добро справді розпочалося.

   Карабас-Барабас розпочав діалог з Мальвіною про мету сьогоднішнього заходу й привернув увагу дорослих. Як виявилося, у парка «Казка» День народження. Йому, побудованому в 1985 році, вже 19 років.

   Що подарувати парку на День Народження? Цікаво? Тут чашкою чи рамкою для фото не відбудешся. І діти вирішили, що це будуть малюнки біля фонтану. «Понеслася душа в рай»! Та не тільки дитячі душі налетіли на чистий (поки що) асфальт. Тут взялися за крейду й мами, і бабусі. Я зрозуміла, що це справді успіх для організаторів свята, коли почула від своєї 17-річної подруги «Відійди, я тут зі своєю командою малюю кота у чоботях!»

   Підсумки конкурсу малюнків підбивають казкові герої-ведучі:
1 місце зайняла команда «Білки».
2 місце – хлопчик з малюнком сумської альтанки. Його мама сказала, що саме там вони з його батьком познайомилися. Яка романтика...
3 місце зайняли діти з дитячого будинку.

   Також кожному учаснику конкурсу Мальвіна дала безкоштовний квиток на атракціони. Оце справді приємно, тож сьогодні не тільки парк з подарунками, але і його гості! 

   Після неймовірно жвавого конкурсу виступив директор дитячого парку «Казка» Сергій Володимирович Малюк з привітанням відкриття сезону.

   Потім виступали дует Анастасія Дятченко і Анастасія Любич , Альона Новгородська і Валерія Богомолова (усі вони – солісти ДМТ «Дзвіночок» Сумського Палацу дітей та юанцтва) та інші діти з різними номерами художньої діяльності.  

   Приємно, що не зважаючи ні на що, організаторам відкриття літнього сезону парку вдалося влаштувати дітям свято. Скромне, але все ж таки радісне.

   Ну а ми, очевидці шоу, яким також дісталися безкоштовні квитки на атракціони, пішли ловити частинки веселкового світу на «Орбіті». Ми вирішили не забувати про те, що колись були дітьми, й вам радимо. Це приємно і корисно.

Анна Грицина

 

 

Переглядів: 615 | Додав: JeMчужинкА | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!