КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 26.04.2024, 11:01
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2014 » Червень » 7 » «Труля-ля-та» Палацу - справжня «Перлина Заходу»
20:16
«Труля-ля-та» Палацу - справжня «Перлина Заходу»

   Нещодавно у Львові на базі Міського Палацу культури імені Гната Хоткевича відбувся ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс театрального, інструментального, вокального та хореографічного мистецтва «Перлина Заходу» (в рамках проекту «Тріумф»), участь у якому взяв народний художній колектив вокальний ансамбль «Труля-ля-та» Сумського Палацу дітей та юнацтва.

   «Фестиваль – величезний, ті два дні, які він тривав, нас не полишала атмосфера свята та високого професіоналізму, як з боку учасників, так і організаторів, – зазначає керівник ансамблю Олена Василівна Сай, – загалом сумська делегація складала 40 учасників – 20 дітей і стільки ж батьків. Взагалі, це добра традиція, коли на конкурси та різні заходи «Труля-ля-та» їздять усією родиною. Це завжди допомагає відчувати підтримку та зберігати командний дух. Цей раз не став винятком, усі ми були в скаженому захваті як від фестивалю, там і Львова в цілому. Нас дуже привітно зустріли, поселили в чудовому хостелі, смачно годували. Завжди особливого настрою додавали дуже чемні та привітні львів’яни. Увесь  наш колектив дуже задоволений і не лише участю й результатами, але й усією поїздкою».

   А бути задоволеними та пишатися дійсно є чим. Адже «Труля-ля-та» вибороли дуже багато нагород, серед них – ІІ місце (естрадний вокал, середня категорія), ІІІ місце – Марія Мельник (естрадний вокал, молодша категорія), ІІ місце – Єлизавета Ворона (народна пісня, середня категорія), ІІІ місце – Максим Мельников (естрадний вокал, молодша категорія), ІІ місце – Даніела Чумакова (народна пісня, старша категорія), І місце (естрадний вокал, молодша категорія), І місце – Марія Мажнікова (естрадний вокал, середня категорія), І місце – Марія Мажнікова та Єлизавета Ворона (народна пісня, дует, середня категорія).

   «Основу нашої програми складали веснянки, – ділиться Олена Василівна, – виявилося, що це був саме той репертуар, який найбільше сподобався журі. Також молодша група презентували дитячі радянські пісеньки, їх також дуже тепло зустрічали, а зал навіть підспівував».

   Переможці отримали від організаторів конкурсу дипломи, кубки та медалі, а також подарункові сертифікати. А батьки «Труля-ля-т», у свою чергу, також відмітили успіхи своїх дітей та подарували їм тригодинну екскурсію Львовом.

   Зазначимо, що засновниками фестивалю-конкурсу є: Національна Всеукраїнська музична спілка, кафедра сучасної хореографії Київського національного університету культури і мистецтв, Творчий проект «Тріумф», а також Міський Палац культури імені Гната Хоткевича.

   Мета фестивалю: пропаганда різних жанрів вокального, інструментального, театрального і хореографічного мистецтва; обмін досягненнями в галузі вокального, інструментального, театрального і хореографічного мистецтва, сприяння виникненню і зміцненню різнобічних творчих контактів між учасниками, ознайомлення учасників конкурсу з культурою та історією України.

Марина Осюхіна, Медіа Центр ПДЮ

Переглядів: 737 | Додав: JeMчужинкА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!