КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 26.04.2024, 12:00
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » 2014 » Лютий » 22 » Творчі звіти педагогів, що атестуються, ідуть повним ходом
23:45
Творчі звіти педагогів, що атестуються, ідуть повним ходом
    Атестація педагогів Палацу дітей та юнацтва – процес відповідальний і дуже хвилюючий. Хвилюючий не тому, що наші педагоги переживають за результат, адже всі вони – професіонали своєї справи, а хвилюючий з тієї причини, що кожен хоче показати свій гурток, колектив чи напрям з найкращого боку, щоб поділитися з колегами досвідом, напрацюваннями, думками і, можливо,  надихнути їх на нові проекти.

   З 14 по 28 лютого у Палаці відбулися та будуть відбуватися творчі звіти педагогів, що атестуються в 2014 році.
  Розпочали серію творчих зустрічей педагоги організаційно-масового відділу: Дяченко Сергій Юрійович (методист та культорганізатор Палацу), Лаврут Ростислав Ігорович (акомпаніатор-звукооператор ПДЮ та один з адміністраторів цього сайту) та Падалка Маргарита Іванівна (акомпаніатор ВХК «Мозаїка»). Багато теплих слів було сказано про педагогів їхніми колегами, що завжди є дуже надихаючим. Особливим моментом звіту стала душевна пісня «Все починається з любові» Сергія Дяченка, що прозвучала у виконанні співробітників організаційно-масового відділу наприкінці звіту.
 

   Наступними творчий звіт 19 лютого презентувала Психологічна служба Палацу в складі психологів Осюхіної Олени Олександрівни та Гільової Лариси Леонідівни. Тема звіту «Стратегія життя – любов» не залишила нікого з присутніх байдужими, адже психологи не лише розповіли про основні напрямки роботи служби, а зробили акцент на надзвичайно цікавій формі роботи «Батьківська школа», у межах якої психологи намагаються навчити батьків вихованців любити й правильно виховувати своїх дітей. Під час заходу психологи показали короткометражний фільм, який демонструється під час лекцій батьківської школи «Що це? (Горобець)». Фільм не залишив нікого байдужим і на очах присутніх з'явилися сльози.

   Також 19 лютого свій звіт презентували відділ інформаційно-методичного супроводу в складі Дугіна Станіслава Петровича (гурток англійської мови), Міроненка Ігоря Олександровича (гурток графіки та комп’ютерної анімації) та Негреби Олега Миколайовича (Інтелект-клуб) спільно з відділом декоративно-прикладної творчості, який представляв Герасимчук Олександр Миколайович (гурток різьби по дереву).


   Але на цьому творчі звіти педагогів, що атестуються, не закінчуються. 26 лютого о 14.00 звітує відділ туризму, спорту та фізичного розвитку (Андросова Валентина Іванівна) та інформаційно-методична служба (Козлова Людмила Миколаївна, Ніколаєнко Лариса Іванівна).

   27 лютого о 14.00 – творчий звіт відділу художньо-естетичного виховання, педагогів Жосан Яни Геннадіївни, Орлової Мар’яни Ігорівни, Шатілової Людмили Миколаївни.

   28 лютого о 13.00 звітує Школа ранньої творчої орієнтації «Малюк», а саме педагоги Іванова Ірина Миколаївна, Сапфірова Алла Леонідівна та Смертяк Катерина Михайлівна.

   Побажаємо педагогам успіху та натхнення, адже те, що вони найкращі, – не викликає жодного сумніву, а подібні творчі звіти – чудова можливість обмінятися думками, досвідом і планами на майбутнє, щоб наш Палац з дня у день лише зростав та розвивався.
 

 
 
 
 
 

 
Переглядів: 949 | Додав: JeMчужинкА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!