КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 26.04.2024, 13:15
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 174 175 176 177 178 179 »

 

 

 

 

   У відповідному розділі подано інформацію про Центр ігрової підтримки "Ладушки". Це перший гурток, у якому мають змогу займатися найменші дітки - від 2 років.

  Більш детальну інформацію можна знайти у відповідному розділі.

Переглядів: 502 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 12.12.2012 | Коментарі (0)

 

  11 грудня на базі Палацу дітей та юнацтва відбувся Зимовий чемпіонат м. Суми з інтелектуальних головоломок серед команд вчителів шкіл, ліцеїв, гімназій, НВК, дошкільних та позашкільних закладів.

  Чемпіонат підготував та провів Сумський "Інтелект-клуб" на чолі з президентом Боровик Галиною Олександрівною. 

  Усього в чемпіонаті, що проходив за підтримки Сумської міської організації профспілки працівників освіти і науки України, взяли участь чотирнадцять команд з різних навчальних закладів міста.

  Інтелектуальну честь Палацу дітей та юнацтва захищала команда "Штурм". До її складу ввійшли: заступник директора з навчально-виховної роботи Шаповал Любов Вікторівна, заступник директора з господарської частини Полєсська Катерина Василівна ... Дивитися далі »

Переглядів: 839 | Додав: Senbernar28 | Дата: 12.12.2012 | Коментарі (0)

 

    8 грудня у місті Києві відбувся ХХІ Всеукраїнський конкурс-фестиваль для дітей та молоді "Різдвяні "Зоряні мости".

   Народний вокальний ансамбль "Труля-ля-та" Сумського Палацу дітей та юнацтва взяв участь у конкурсі та отримав Гран-прі фестивалю.

   Вітаємо!

   Так тримати, "Труля-ля-та"! 

Переглядів: 903 | Додав: Senbernar28 | Дата: 12.12.2012 | Коментарі (0)

   9 грудня в клубі «Абалаковець» відбулася відкрита Першість клубу зі спортивного скелелазіння, присвячена Міжнародному Дню гір. Варто додати, що Міжнародний День Гір установлений за рішенням 57-ї Генеральної Асамблеї ООН у січні 2003 року і відзначається 11 грудня.

   На скеледромі Палацу дітей та юнацтва зібралися 55 спортсменів з клубу «Абалаковець», ЗОШ №15, ССШ №10, Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, м. Гадяч Полтавської обл., с. Бугрувате Охтирського району.

   Вид змагань – боулдерінг (серія коротких складних трас).Змагання у першості були особисті й проводились у п'яти вікових групах на 26 трасах різної категорії складності.

   Переможцями Першості клубу стали:

1 група Узжин Роман, Скриннік Василина.

2 група Храпач Хакан, Олефіренко Єлизавета. ... Дивитися далі »

Переглядів: 545 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 11.12.2012 | Коментарі (0)

   У Сумах пройшов міський етап обласного конкурсу мультимедійних презентацій діяльності шкіл (студій, об’єднань) раннього творчого розвитку позашкільних навчальних закладів. Як повідомили у Інформаційно-методичному центрі управління освіти і науки, активними учасниками конкурсу стали педагогічні колективи Сумського палацу дітей та юнацтва, Сумського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, Сумського міського Центру науково-технічної творчості молоді.

   Найприємнішим є те, що І місце у конкурсі зайняли методист Сумського палацу дітей та юнацтва Лариса НІКОЛАЄНКО, керівник гуртка «Основи комп’ютерної графіки та анімацій» Ігор МИРОНЕНКО з фільмом, присвяченим школі ранньої творчої орієнтації "Малюк".

   Обласний конкурс мультимедійних презентацій діяльності шкіл (студій, об’єднань) раннього творчого розвитку позашкільних навчальних закладів проводиться з метою підвищення професійної компетентності педагогів у сфері використання інформаційно-комунікаційних технологій, ролі їх у створенні позитивного іміджу шкіл (студій, об’єднань) раннього творчого розвитку, вивчення та поширення кращого педагог ... Дивитися далі »

Переглядів: 583 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 09.12.2012 | Коментарі (0)

   1 грудня відбулася сімейна зустріч у родинному колі ДМТ «Дзвіночок», на якій привітали осінніх іменинників. Свято почалося з вітань та вручень подарунків осіннім  іменинникам.

   Потім ігротехніки відділу «Дозвілля» провели для батьків та дітей ігрову розважальну програму «Ігрова веселка». Юні «дзвіночки» із задоволенням  брали участь у конкурсах та естафетах, отримуючи за це солодкі призи. Згодом батьків чекала зустріч у «Батьківській школі» з психологом ПДЮ Осюхіною Альоною Олександрівною, ця зустріч надовго запам’ятається татам і мамам, які під час лекції не стримували своїх емоцій, розчулені притчею про батьківський час.

   А діти в цей час готувалися до концерту, який потім подарували усім присутнім. Тепло зустрічали читців, учасників міського дитячого фестивалю «Зоряна надія», Пересунька Сергія, Дядченко Анастасію та Богомолову Валерію, а також солістку-вокалістку, лауреата ІІ премії на Міжнародному фестивалі «Осінні зоря ... Дивитися далі »

Переглядів: 691 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 09.12.2012 | Коментарі (0)

 Цьогорічна осінь справді стала золотою для вихованки гуртка «Східні єдиноборства» Олени Ісаєвої (тренер – Олександр Шевченко), яка здобула золоті медалі на двох престижних міжнародних змаганнях з карате. На рахунку Олени І місце у Відкритому кубку пам’яті Масутацу Оями, що проходив у місті Бремені 24 листопада, а також І місце у Відкритому чемпіонаті Германії з кіокушинкай карате, що відбувся у Франкфурт-на-Майні 6-го жовтня.

- Скажіть, Олено. Як ви обрали свій вид спорту? Випадково чи це був довгий шлях?

  Мені завжди хотілося займатися карате, ще з юних років. Але батьки вважали, що це не для дівчинки, хотіли бачити мене в танцях. Тому я прийшла в зал сама, мені тоді було 13 років.

- Чи важко далися осінні перемоги?

  На останніх змаганнях супротивниці були значно важче мене – 92 і 78 кг, але досвіду у них менше, тому бої закінчилися швидко, за півхвилини кожен, не більше.

... Дивитися далі »

Переглядів: 721 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 05.12.2012 | Коментарі (0)

Переглядів: 673 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 05.12.2012 | Коментарі (2)

   У середу 5 грудня о 18.00 у Сумському палаці дітей та юнацтва (кімната 1/14) буде організований онлайн-практикум «Новорічний інтерактив» для старшокласників, студентів та лідерів молодіжних організацій.

   Захід ініційований методистами Сумського Палацу дітей та юнацтва Наталією Старовойтовою та Наталією Левенець за інформаційної підтримки «Сумського міського центру дозвілля молоді».

   Усі бажаючі мають можливість зареєструватись для участі у онлайн-конференції. Для цього потрібно:

   1. Зайти на сайт http://firmbook.ru/ та зареєструватись.

   2. Після підтвердження реєстрації зайти на сайті в розділ «Мои контакты» та в пошуці знайти і додати контакти: Наталья Павловна Левенец и Наталья Стартова.

    3. До 4 грудня включно Вам прийде запрошення на захід.

    4. Зареєструватися в заході. Час проведення заходу на сай ... Дивитися далі »

Переглядів: 532 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 04.12.2012 | Коментарі (0)

 

 1 - 2 грудня 2012 року на базі Сумського Палацу дітей та юнацтва проходив ХІІ міський фестиваль авторської пісні та співаної поезії серед учнівської молоді. 

   Вокально-хоровий колектив "Мозаїка" Сумського Палацу дітей та юнацтва прийняв участь у фестивалі з піснями сумських авторів Сергія Дяченка та Ірини Бойко.

   Журі конкурсу високо оцінило виконавську майстерність юних співаків.  

   Ансамбль хлопчиків ВХК "Мозаїка" отримав диплом лауреата у номінації "Ансамбль", вікова категорія до 11 років.

  Старша група ВХК "Мозаїка" також отримала диплом лауреата у номінації ансамбль, вікова категорія 12 - 14 років.

   Бажаємо творчіх успіхів та натхнення!

... Дивитися далі »

Переглядів: 578 | Додав: Senbernar28 | Дата: 04.12.2012 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!