КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 26.04.2024, 05:58
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 111 112 113 114 115 ... 178 179 »

    У актовій залі ПДЮ пройшов  міський етап Всеукраїнського фестивалю  «Молодь обирає здоров’я»  за підтримки Управління освіти і науки Сумської міської ради. Мета  конкурсу – популяризація та пропаганда здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед учнівської молоді, виявлення та підтримка талановитої молоді.

    Програмою фестивалю передбачалося:

  1. Конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій  .
  2. Конкурс плакатів.
  3. Конкурс фотографій, художніх робіт.

    І якщо плакати і фотороботи можна було побачити протягом тижня у фойе Палацу на першому поверсі та перед актовою залою, то презентації агітбригад переглядали безпосередньо 30 жовтня у присутності журі:

 

  • Директор Інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Сумської міської ради, голова журіГАЛИНА ДМИТРІВНА ПЛАХОТНІКОВА.

... Дивитися далі »

Переглядів: 630 | Додав: Senbernar28 | Дата: 04.11.2015 | Коментарі (0)

      Сьогодні актуальним питанням постає співпраця учнівського самоврядування з органами місцевої влади. Адже діти – майбутнє нашої батьківщини, і тому треба надавати можливість розвиватися молоді пліч-о-пліч з успішними особами. Відповідно, більшість керівників міста намагаються допомгти. Не виключенням стало й місто Суми.

   3 листопада 2015 року на базі Сумського Палацу дітей та юнацтва відбулася зустріч активу старшокласників міста із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Паком С.Я. та начальником управління освіти і науки Сумської міської ради, Данильченко А.М. Захід відбувся за ініціативи міського голови Лисенка О.М.

   Основне питання, яке розглядалося на зустрічі, створення дорадчої ради старшокласників при міському голові.

   Пак Степан Якович стисло описав роботу керівних органів міста і зазначив, що старшокласники, маючи потужний творчий потенціал і «свіжі» думки, можуть допомогти у покращенні благоустрою міста. Далі пряма мова: «Спільними зусиллями потрібно зробити все, щоб кожен мешканець від малечі до дор ... Дивитися далі »

Переглядів: 418 | Додав: Senbernar28 | Дата: 04.11.2015 | Коментарі (0)

Змагання «Біла тура».

   Підведені підсумки командного Чемпіонату міста Суми серед школярів «Біла тура» з шашок. 28-31 жовтня 2015 року  16 команд з 10 навчальних закладів міста (№№ 1, 2, 7, 9, 10, 17, 29, 30,  НВК 9, НВК 42 ) виборювали командні місця. Серед переможців – майже всі вихованці гуртка «Шахи» Палацу дітей та юнацтва, керівник Полесський С.О. Переможцями стали команди навчальних закладів:

   Молодша група

І м. КУ ЗОШ №29 Наумов Артур, Супрун Дмитро.

ІІ м. КУ ЗОШ №30 Клініков Ярослав, Сергєєв Тимофій

ІІІ м. КУ ССШ №2 Шкура Артур, Малимоненко Любомир

   Старша група

Ім. Кущ Дмитро, Шелехов Денис

... Дивитися далі »

Переглядів: 467 | Додав: Senbernar28 | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

    Краєзнавчу подорож цікавими об’єктами міста Тростянець провели вихованці клубу «Абалаковець», керівник Андросова В.І., під час канікул 29 жовтня 2015 року. Познайомилися з історією Тростянецького району у краєзнавчому музею, подивилися картинну галерею, Сквер закоханих, міський парк. Познайомилися з історією виготовлення шоколаду у світі та на Сумщині у Музеї шоколаду та побували у Круглому Дворі – одному з  об’єктів, віднесених до семи чудес Сумщини.            

    Вихованці  побачили цікаві місця,  пізнали багато нового та цікавого про наш край. 

  Далі, у клубі «Абалаковець», зібралися батьки та вихованці. Підвели підсумки роботи гуртківців під час осінніх канікул.  Вихованці разом з батьками коментували фотографії, згадували деталі всіх подій. Зустріч пройшла цікаво.

В.І.Андросова

... Дивитися далі »

Переглядів: 389 | Додав: Senbernar28 | Дата: 02.11.2015 | Коментарі (0)

    28 жовтня 2015 року жителі країни відзначають 71 річницю  визволення України від нацистів у Другій світовій війні.  Цей день був вписаний  до національного календаря Указом Президента незалежної України № 836 від 20 жовтня 2009 року, "з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні".

    Вихованці клубу «Абалаковець», керівник Андросова В.І., у цей день провели «Рейд пам’яті» місцями, пов’язаними з Другою світовою війною:

с. Кияниця – Вакалівське мінеральне джерело – с. Вакалівщина.

    У селі Кияниця, на території дендропарку, біля  пам’ятника провели лінійку пам’яті та  віддали шану  воїнам, які полягли за визволення цього населеного пункту. Далі був похід до Вакалівського мінерального джерела та села Вакалівщина.  Ці місця пам’ятають трагічні події періоду окупації нацис ... Дивитися далі »

Переглядів: 453 | Додав: Senbernar28 | Дата: 01.11.2015 | Коментарі (0)

    З 19 по 21 жовтня в м. Хмельницький тривав Міжнародний благодійний дитячий фестиваль «Щедрику-ведрику збирає зірочки» - 2015, на участь у якому подав заявку наш музичний театр «Дзвіночок».

         Заїзд, поселення, репетиції були повні курйозів і кумедних моментів, як це і водиться в подібних поїздках.

         Ну, а результат такий.

   «Дзвіночок» став володарем І місця у номінації «Театральний колектив» за виставу «Фарбований лис», яку сумські школярі вже мали змогу подивитися в актовій залі ПДЮ. А талановита учасниця колективу Богомолова Валерія отримала Гран-прі у номінації «Вокал».

... Дивитися далі »

Переглядів: 494 | Додав: Senbernar28 | Дата: 31.10.2015 | Коментарі (0)

    Осіння пора зазвичай похмура… Більшості з нас в таку погоду кортить залишитися вдома з чашкою кави та улюбленим фільмом. І тим більше не хочеться кудись йти, хлюпаючи калюжами, і щось робити…

    Але у волонтера серце завжди гаряче, бо воно наповнене надією, вірою та добром. Саме з таким серцем виявилися учні чотирьох навчальних закладів.  

   24 жовтня Координаційна рада старшокласників на чолі із керівником Левенець Н. П., учні шкіл №№15, 29, 27 та Олександрівської гімназії, взяли участь в акції «Від повідомлення до листівки».

    Незважаючи на доволі великий перелік свят у жовтні, учні написали листи захисникам «просто так».

   Розмірковуючи над тим, які листівки краще придбати, старшок ... Дивитися далі »

Переглядів: 598 | Додав: Senbernar28 | Дата: 29.10.2015 | Коментарі (0)

   Дуже врожайною видалася ця осінь для гуртківців Палацу. Судіть самі – 17 призових місяць за місяць! Річ про перемоги тільки відділу художньо-естетичного виховання, а скільки ж їх буде загалом?!

         Отже…

    На фестивалі дитячої та юнацької творчості «Срібне Джерельце» (м. Кривий Ріг) у номінації «Вокальне мистецтво» (класичне, народне, естрадне) ансамбль «Труля-ля-та» виборов три других місця і п’ять третіх.

    Колектив «Радості» взяв участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Танцююче покоління»  і отримав два других місця ... Дивитися далі »

Переглядів: 408 | Додав: Senbernar28 | Дата: 29.10.2015 | Коментарі (0)

    Неділя, 25 жовтня, видалася доволі плідною для Палацу. У громадсько-політичному плані – це виборча дільниця і ми приймали сумлінних дорослих. А в уже знайомому розумінні – дітей, для яких жоден гурток не перестав функціонувати навіть з нагоди такого широкомасштабного заходу, як вибори.

    По-перше, відбулася зустріч у Сімейному клубі для школи «Малюк».  Психолог Палацу Осюхіна О. О. провела окремо для батьків гуртківців лекцію на тему «Вікові особливості дітей дошкільного віку».  

    Потім  малюки і дорослі зібралися на ігрову програму «Паровозик Грайлик», подаровану культорганізаторами Центру «Дозвілля».  Разом із машиністом Сергієм Дяченком, провідницею Маргаритою Падалкою та кондуктором-контролером Дмитром Хорунжим дітвора відвідувала  різні казково-ігрові станції, де співали, танцювали та грали в волю. Батьки також активно брали участь у заході – допомагали у естафетах, збирали «ремонтні бригади» та змащували механізми паровозика Грайлика.

... Дивитися далі »

Переглядів: 552 | Додав: Senbernar28 | Дата: 28.10.2015 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!