КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Середа, 24.04.2024, 11:13
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 143 144 145 146 147 ... 178 179 »

   Народний вокальний колектив "Труля-ля-та" Сумського Палацу дітей та юнатцва 22 травня відсвяткував свій День народження. Святкове дійство відбувалося в актовій залі ПДЮ. На святкування були запрошені вихованці, батьки, педагоги, які черговий раз змогли насолодитися чудовим вокалом та виконавчою майстерністю учасників колективу!

   Вітаємо "Труля-ля-т" з Днем народження!

Переглядів: 473 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)

    Шановні вихованці Палацу! Запрошуємо вас взяти участь у конкурсі, присвяченому Міжнародному дню захисту дітей! Фотоконкурс організований Сумською "Клінікою дружньою до молоді". У конкурсі можуть взяти участь фотографії дітей до 18 років у вишиванках, кольорах прапора України або з елементами українського народного вбрання. Фотоконкурс стартує 23.05.14 і закінчується 1.06.14.

   Бажаючі взяти участь, мають завантажити своє фото в альбом у мережі ВК. Переможець обирається за кількістю лайків під фотографією. Призи вручаються 2.06.14. Успіхів!

Переглядів: 1794 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)

   16 травня на базі Сумського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся міський турнір для вихованців позашкільних навчальних закладів «Ми різні – ми рівні – ми разом!», в якому взяли участь команди гуртківців від чотирьох міських позашкільних закладів. У кожній команді було по 8 учасників, віком 13-14 років. До команди Сумського Палацу дітей та юнацтва увійшли вихованці гуртка «Менеджмент», «Бісероплетіння», «Спортивний туризм», театру танцю «Пігмаліон».

   Перед початком заходу команди представляли власну унікальну назву й девіз. Команда ПДЮ носила назву «Ураган», девіз якої одразу налаштовував на чудовий настрій: нехай проблеми та незгоди не роблять вам в житті погоди.  Потім кожна команда отримала план закладу з символами й шифровку, розгадавши яку, можна було дізнатися, з якої станції треба починати.

... Дивитися далі »
Переглядів: 619 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

   Усе в житті колись буває вперше… Так, наприклад, сьогодні, 20 травня, вихованці молодшої групи образотворчої студії «Країна мистецтв» Палацу дітей та юнацтва уперше в житті вишли на пленер. Журналістам ПДЮ, як найдопитливішим людям Палацу, стало цікаво, що таке пленер і чим його малюють. Допомогти розібратися у цьому питанні нам допомогла педагог студії – Анна Сергіївна Захарченко.

   Пленер – це живописна техніка зображення об’єктів у природному світлі та природному середовищі. «Особисто для нас пленер – це джерело натхнення, у приміщенні на тебе тиснуть думки та межі аудиторії, стін, а на природі – перед тобою весь світ, ти бачиш нові деталі, запам’ятовуєш їх для майбутніх робіт. Тому ми радимо всім художникам не закриватися в собі, а виходити на пленер», - сказала Анна Сергіївна.

... Дивитися далі »

Переглядів: 547 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

Переглядів: 475 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 19.05.2014 | Коментарі (0)

   18 травня на базі Сумського Палацу дітей та юнацтва відбувся Психологічний марафон «Психолог і Я», організаторами заходу виступили ПДЮ, Сумський психологічний центр «Час на себе», Сумське відділення секції позитивної психотерапії УСП.

   Близько 30 сумчан взяли участь у трьох лінійках майстер-класів від провідних психологів та психотерапевтів міста, серед яких Штагер Яна, гештальт-терапевт, член Української спілки психотерапевтів, голова громадської організації «Асоціація психологічного здоров’я та профілактики самогубств», Луценко Юлія, психолог, консультант, ведуча жіночих груп, автор сайту «В ритмі Жіночності ...», Віктор Прикажчик, психолог-консультант в методі Позитивної психотерапії, коуч з питань здоров’я, спеціаліст Центру психологічного здоров’я і розвитку «Софія» та інші.

... Дивитися далі »

Переглядів: 424 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 19.05.2014 | Коментарі (0)

   18 травня у залі Сумської обласної філармонії відбувся звітний концерт вокально-хорового колективу Сумського Палацу дітей та юнацтва «Мозаїка» під назвою «Все починається з любові», присвячений 80-річчю ПДЮ. Під час двогодинного концерту прозвучало майже тридцять музичних композицій українською, російською, італійською та іншими мовами у виконанні зведеного хору колективу, молодшого хору, хору хлопчиків та ансамблів старшої та середньої груп.

   Художній керівник «Мозаїки» Галина Паненко наголосила на тому, що це перший великий концерт колективу, який відбувся на такій відповідальній сцені. «Дуже хочеться подякувати, в першу чергу, дітям, які вклали дуже багато сил, емоцій, енергії в сьогоднішній виступ. Без їх натхнення та підтримки батьків та колег, нічого б не відбулося. Нас усіх сьогодні тут зібрала любов до мистецтва. І я вірю, що в світі править любов, саме їй ми й присвячуємо сьогоднішній концерт», – запевнила Галина Леонідівна.

   < ... Дивитися далі »

Переглядів: 618 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 19.05.2014 | Коментарі (0)

   14 травня на базі Сумського Палацу дітей та юнацтва відбувся ХІІ обласний зліт учасників програми Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «Сприяння просвітницькій роботі «рівний-рівному» серед молоді України щодо здорового способу життя». Мета зльоту - популяризація, пропаганда та формування навичок здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед учнівської молоді.

  Відкриваючи пленарну частину, обласний координатор програми, завідувачка обласним центром практичної психології і соціальної роботи Ірина Марухина зазначила: «Українська молодь сьогодні проходить тяжке випробування – випробування необмеженою свободою: пити чи не пити, палити чи не палити, починати сексуальне життя чи утриматися. Цей вибір існував завжди, але в умовах вільної пропаганди алкоголю, тютюну, поширення  ВІЛ/СНІДу та наркоманії стає вибором життя».   

... Дивитися далі »

Переглядів: 583 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 18.05.2014 | Коментарі (0)

      Про літній режим роботи шкільних, дошкільних і позашкільних навчальних закладів під час брифінгу 15 травня розповіли начальник управління освіти і науки Антоніна Данильченко, голова постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, спорту, сім’ї та молоді Віра Рогова, директор Палацу дітей та юнацтва Сергій Маковецький.

   Останній дзвоник у школах міста пролунає 30 травня. Наступного дня учні 11-х класів, а таких цього року 1352, отримають атестати. Чи проводитимуться випускні бали, по кожному закладу окремо визначатимуться батьківські комітети. Щодо обов`язкового для всіх одинадцятикласників – складання державної підсумкової атестації – триватиме така з 23 по 29 травня.

   Школярі 4-х класів свої іспити почали складати 13 травня й екзаменуватимуться впродовж 10 днів.

   Рівень знань дев`ятикласників перевірятимуть з 2 по 16 червня, 18 червня їм вручать свідоцтва про базову загальну освіту. Документ цьогоріч отримає 1961 учень.

   Після завершення навчань на учнів молодшої ланки чекатимуть пришкільні табори, середньої та старшої – профільні. На такий відпочино ... Дивитися далі »

Переглядів: 450 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 16.05.2014 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!