КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 19.04.2024, 03:15
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 141 142 143 144 145 ... 178 179 »

   Нещодавно у Львові на базі Міського Палацу культури імені Гната Хоткевича відбувся ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс театрального, інструментального, вокального та хореографічного мистецтва «Перлина Заходу» (в рамках проекту «Тріумф»), участь у якому взяв народний художній колектив вокальний ансамбль «Труля-ля-та» Сумського Палацу дітей та юнацтва.

   «Фестиваль – величезний, ті два дні, які він тривав, нас не полишала атмосфера свята та високого професіоналізму, як з боку учасників, так і організаторів, – зазначає керівник ансамблю Олена Василівна Сай, – загалом сумська делегація складала 40 учасників – 20 дітей і стільки ж батьків. Взагалі, це добра традиція, коли на конкурси та різні заходи «Труля-ля-та» їздять усією родиною. Це завжди допомагає відчувати підтримку та зберігати командний дух. Цей раз не ста ... Дивитися далі »

Переглядів: 736 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 07.06.2014 | Коментарі (0)

Переглядів: 510 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 06.06.2014 | Коментарі (0)

   5 червня вихованці Зразкового дитячого музичного театру «Дзвіночок» Сумського Палацу дітей та юнацтва Діана Божко, Станіслав Панченко, Сергій Пересунько та Яна Метенко стали гостями програми «Класна година», яка лунає на хвилях обласного радіо «Слобода FM».

   Відомо, що для будь-якої важливої події кожен з нас потребує підготовки, особливо, якщо це запис на студії обласної телерадіокомпанії. Спочатку ми зібралися біля будівлі, де на вході нас чекала ведуча та автор програми «Класна година» – Марина Сергіївна Терещенко. Вона заспокоїла всіх і сказала, що не треба хвилюватися, бо від хвилювання, як відомо, все може стати ще гірше. Потім вона повела нас на третій поверх, до свого кабінету, де ми мали змогу залишити свої особисті речі. Хвилин за 10 до початку запису Марина Сергіївна дала нам папірець, на якому були надруковані запитання, щоб ми могли продумати чітку та л ... Дивитися далі »

Переглядів: 663 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)

Завдяки дітям хочеться жити
Мухаммед Алі

    Дитина – заповітна мрія батьків, їхня радість, їхнє сонечко. Великий педагог і письменник Василь Сухомлинський казав: «Серце віддаю дітям». І справді, все найкраще та найдорожче ми віддаємо малечі, яка переймає всі наші звички, наслідує кожен наш рух і в очах якої ми, такі дорослі та самостійні, є прикладом, взірцем.

   1 червняМіжнародний день захисту дітей. День, в який кожна дитина стає щасливою, день, у який на обличчі дитини з’являється посмішка, в руці – морозиво, а на горизонті постійно видніються повітряні кульки. 1 червня 2014 року не стало винятком і для нашого рідного міста. Уже з 9-ї ранку міс ... Дивитися далі »

Переглядів: 971 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 02.06.2014 | Коментарі (0)

   2 червня на базі Сумського Палацу дітей та юнацтва відбулося міське свято «У небі сонечко сміється», присвячене Міжнародному дню захисту дітей. У заході взяли участь понад 200 дітей, що наразі є учасниками пришкільних таборів.

   Урочистості розпочалися яскравим концертом, який для гостей підготували творчі колективи ПДЮ. Так, народний театр танцю «Пігмаліон» подарував присутнім чудовий танець з парасольками «Літній дощик». Погодну естафету підхопили вокально-хоровий колектив «Мозаїка» з піснею «Краплинка». Гумору заходу додав номер у виконанні народного колективу ансамблю народного танцю «Радість» «Веселі солодуни», зал вибухнув сміхом, коли з бочки із написом «мед» вистрибнув маленький козачок. Підтримали настрій народний колектив театр юних «Шпаківня» та їх весел ... Дивитися далі »

Переглядів: 670 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 02.06.2014 | Коментарі (0)

   Дитинство… яке ж ти унікальне та неповторне, багате радістю та щастям. Скільки ж у тебе є чудових свят. Наприклад, свято катання на каруселях, свято літнього купання, першої списаної шкільної ручки… Їх стільки, що й не полічити, хоч кожного дня знаходь щось нове та унікальне. Однак, вихованцям школи ранньої творчої орієнтації «Малюк» Сумського Палацу дітей та юнацтва пощастило трохи більше, ніж іншим їхнім одноліткам, адже їх дитинство більше на одне надзвичайне свято. І це  – випускний «Малюка», який цього року співпав з 20-річчним ювілеєм школи.

   1-го червня, у Всесвітній день захисту дітей, мала актова зала Палацу надзвичайно гарно причепурилася. Повсюди – різнокольорові повітряні кульки, з них зроблено усе: величезна цифра 20 на стіні, кольорові арки, смішні клоуни, величезні квіти… Усе говорить, що ось-ось має розпочатися щось казкове

   І ось, у залі з’являються винуватці сьогоднішнього торжества – хлопці ... Дивитися далі »

Переглядів: 685 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 01.06.2014 | Коментарі (0)

   1 червня на базі ПДЮ відбулося обласне свято «Країна дитинства – країна казкова», у якому взяли участь діти з усієї Сумщини. Учасників заходу привітали Міністр молоді та спорту України Дмитро Сергійович Булатов, губернатор Сумської області Володимир Петрович Шульга, начальник управління освіти Сумської обласної державної адміністрації Олена Іванівна Попова, директор Палацу дітей та юнацтва Сергій Володимирович Маковецький.

   Незважаючи на погодні умови, свято подарувало учасникам позитивні емоції, гарний настрій. Усіх гостинно прийняв Сумський Палац дітей та юнацтва, де діти із задоволенням взяли участь у вікторинах, ігрових програмах, конкурсах, майстер-класах. Творчі колективи обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю порадували своїми виступами усіх присутніх. Далі на гостей чекали цікаві екскурсійні програми містом Суми.

... Дивитися далі »

Переглядів: 539 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 01.06.2014 | Коментарі (0)

   31 травня відбулася прем’єра нового спектаклю «Мышиный бунт» Зразкового дитячого музичного театру «Дзвіночок» Сумського Палацу дітей та юнацтва. Першим оцінити гру юних акторів і роботу педагогів театру надали можливість саме батькам «дзвіночків». Вони після кожної сцени проводжали героїв бурхливими оваціями. І, на мою думку, завдяки цій підтримці, шикарній акторській грі й гарному вокалу, ритмічним танцям і яскравим костюмам і, звичайно ж, роботі педагогів, прем’єра пройшла на «ура» і викликала у батьків шалену гордість своїми дітьми, які змогли перенести всіх присутніх у чарівний світ казки.

   Зібратися разом у останній день весни вихованців та батьків театру спонукав не один, а одразу кілька важливих приводів. По-перше, звичайно, прем’єра нової вистави. По-друге, день весняного іменинника (про нього ми ще сьогодні скажемо). По-третє – день народження самого колективу, я ... Дивитися далі »

Переглядів: 568 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!