КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Понеділок, 29.04.2024, 01:22
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 116 117 118 119 120 ... 178 179 »

     Не є секретом, що учні з пришкільних таборів міста відвідують ігрові програми центру «Дозвілля» ПДЮ. Цей період ще жартівливо називають «знову йолкі». Адже з такою масовістю можуть позмагатися хіба що новорічні ігророзваги.

      Так і цього тижня до актової зали довелося зносити стільці з усіх можливих закутків Палацу, щоб розмістити усіх бажаючих. Геометрична фігура без початку та кінця стала в основі усіх ігор та розваг програми «Коло друзів».

     У нашому повсякденному житті круглого більше, ніж здається на перших погляд – сонце, планета, обручка, кільце, чашка, ґудзик, обруч та м’яч і так далі.  Тут навіть ведучі круглуваті… ну, принаймні один із них точно! (сподіваюсь він не образиться на дружній жарт).

... Дивитися далі »

Переглядів: 468 | Додав: Senbernar28 | Дата: 17.06.2015 | Коментарі (0)

    12 червня у Палаці дітей та юнацтва проходив завершальний етап трирічної роботи над науково-методичною проблемою - конференція за темою «Упровадження диференційованого та особистісного підходів у створенні ситуації успіху».

     Вона (конференція) –  верхівка  айсбергу, яка зазвичай набагато менша від основної, проте непомітної маси. Саме тому нижче приводимо таблицю, яка більш детально відображає всі етапи роботи період 2012-2015рр.

     На самій конференції присутні, а це 43 педагоги Палацу, підводили підсумки, оцінювали результати роботи колективу над проблемною темою та намітили проблематику на наступні три роки.

     Виступили:

·        Осюхіна О.О., практичний психолог (Модель «Батьківська школа» як важливий чинник у створенні сприятливих умов для гармонійного розвитку особистості ди ... Дивитися далі »

Переглядів: 545 | Додав: Senbernar28 | Дата: 16.06.2015 | Коментарі (0)

З 3 по 7 червня на скелях в районі с. Денеши Житомирської області тривали Всеукраїнські ігри «Юний альпініст»-2015.

Ну і просто неможливо уявити, щоб наш «Абалаковець» із керівником-енерджайзером Вірою Паненко при допомозі незмінного однодумця  Сергія Бублика пропустив таку подію!

Результат приголомшує! Всі три призові сходинки дісталися сумському клубові при ПДЮ. Імена переможців:

Ткаченко Михайло

Уваров Андрій

Узжин Роман

П’яте місце – Устименко Ксенія

 

Вітаємо! Так тримати!

 

... Дивитися далі »

Переглядів: 486 | Додав: Senbernar28 | Дата: 14.06.2015 | Коментарі (0)

Шановні користувачі.

Додаток "Допомога онлайн" наразі проходить тестування. Зовсім скоро всі технічні роботи будузь завершені.

Вибачте за тимчасові незручності! 

Системний адміністратор   

 

Переглядів: 386 | Додав: Larry | Дата: 14.06.2015 | Коментарі (0)

     Приємно вибратися за місто, погуляти лісом, подихати свіжим повітрям, спостерігати за неквапливістю річки… Щоправда для цього потрібні деякі особливі навички. Наприклад, на прогулянці треба уважно дивитись під ноги, активно не помічаючи пластику та бумажок*, щоб не зіпсувати собі настрій природної гармонії… На жаль, такі наші реалії. Проте ніщо не заважає їх змінювати, нехай потрошку, дрібним кроком, але все ж таки – до чистого лісу і чистого довкілля взагалі.

     «Лісовий дозор» - саме таку назву носить програма, запропонована центром «Дозвілля» для перегляду дітлахами з пришкільних таборів.

     Лісове царство складається не тільки з рослин, а і з його мешканців – птахів, звірів, комах. До кожного потрібен свій підхід і своя гра! Учні мандрували вузькими стежками, підспівували зозулі, створили солов&rs ... Дивитися далі »

Переглядів: 443 | Додав: Senbernar28 | Дата: 10.06.2015 | Коментарі (0)

     Про свою участь у фестивалі «Казка у гаю» гуртківці зразкового музичного театру «Дзвіночок» ПДЮ говорять не інакше, як «наше путешествие». Тож вже саме з цього можна зробити висновок, що поїздка була надзвичайна, повна подій, емоцій і і досягнень.

      Та про все по порядку.

     Загрузившись валізами, костюмами, декораціями «Дзвіночок» вирушив у подорож – пересадка у Києві, далі – до Львова. Столиця зустріла їх зливою, проте це не завадило пройтися її головними пам’ятками. Погода у Львові біла більш сприятлива, тож пішохідною екскурсією мандрували і тут.

         XII Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких театральних колективів "Казк ... Дивитися далі »

Переглядів: 545 | Додав: Senbernar28 | Дата: 09.06.2015 | Коментарі (0)

    У Фотоальбомі Палацу з'явилися фото з випускного у Школы "Малюк". Побачити їх можна за цим посиланням, або якщо просто натиснути на зображення!

<= СЮДИ!

Переглядів: 454 | Додав: Senbernar28 | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

     5 червня в актовій залі Палацу дітей та юнацтва яблуку було ніде впасти – тут зібрались гуртківці 2-го року навчання школи «Малюк», їх батьки, дідусі, бабусі і, звичайно ж, педагоги, щоб відсвяткувати випускний. Яскраві наряди просто мерехтіли перед очима, проте навіть у смокінгах діти – є діти; люблять вони і співати, і танцювати, і у веселі ігри грати.

         Янголи Натхнення, Краси і Добра з центру «Дозвіля» допомагали присутнім пройти сходинками зростання, щоб додати дітям сили та сміливості у подоланні майбутніх перешкод.

Привітали випускників і художні колективи Палацу – «Труля-ля-та» і «Пігмаліон». Та і самі малюковці у боргу не лишилися – усі разом заспівали пісню «Випускний» та виконали танок «Тікі-так».

... Дивитися далі »

Переглядів: 547 | Додав: Senbernar28 | Дата: 07.06.2015 | Коментарі (0)

    Якщо у дитячій кімнаті раптово оселилася тиша, то одне з двох: або робиться шкода, або в ефірі мультики! Хто з дітвори відмовиться від перегляду?! Питання, звичайно, риторичне.

     Знаючи таку слабкість підростаючого покоління, центр «Дозвілля» організував цього тижня для вихованців пришкільних таборів перегляд програми «Ігро-мульті-літо». Особливість її – переплетіння ігрових моментів з фрагментами найвідоміших мультфільмів різних часів. Розгадували фото та музику з анімашок, слідкували за мультікомпасом, допомагали вилізти з кролячої нори Вінні-Пуху, підспівували відомим мульті-хітам – час пролетів непомітно!

     Наступного тижня готується до перегляду ще одне дійство для пришкільних таборів – «Лісовий дозор».

Ляхман А.< ... Дивитися далі »

Переглядів: 483 | Додав: Senbernar28 | Дата: 05.06.2015 | Коментарі (0)

        У Палаці дітей та юнацтва 29 травня планувався конкурс серед вихованців інформаційно-методичного відділу «Фотошоп-майстер». Окрім тих хвилювань, що конкурс проводився вперше і тому потребував максимального напруження сил від організаторів, додалося ще одне – страшенна злива. Вода лилася просто вулицями міста, перетворюючи доріжки у русла нових сумських річок.

         Проте (ура!) відміняти захід не довелося – майстри фотошопу виявилися ще й вправними майстрами по боротьбі з негодою і, подолавши всі перешкоди, вихованці гуртка позмагалися за звання переможця, склавши колаж на тему «Літо».

 

... Дивитися далі »

Переглядів: 745 | Додав: Senbernar28 | Дата: 04.06.2015 | Коментарі (0)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!