КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Неділя, 05.05.2024, 05:18
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 131 132 133 134 135 ... 178 179 »

   Напередодні Хелловіна вихованці гуртка «Let’s speak English» під керівництвом Яни Анатоліївни Кудлай відзначили його святковим квестом.

   Гуртківці прийшли у святковому макіяжі й костюмах та принесли символи Хелловіну – гарбузи та свічки, тож свято набуло справжнього моторошного смаку.

   Вихованців поділили на команди, які разом вирішували цікаві завдання, шукали цукерки за підказками, розмальовували обличчя одне одного, розповідали, що вони знають про це старовинне свято.

Фото за посиланням

Переглядів: 503 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 06.11.2014 | Коментарі (0)

1 - 2 листопада 2014 року відбувся Відкритий регіональний фестиваль-конкурс сучасного мистецтва "VIVA таланти", організаторами якого є творче об'єднання "Арт-Альянс" Українська танцювальна організація, а саме - Олена та Вадим Пономарьови.

 Вокально-хоровий колектив "Мозаїка" Сумського Палацу дітей та юнацтва взяв участь у фестивалі та отримав такі нагороди: 

- Диплом Лауреата І ступеня в номінації "Академічний вокал до 13 років / Хор" за виконання пісень "Женчичок-бренчичок" та "Дощик" Ірини Бойко;

- Диплом Лауреата І ступеня в номінації "Академічний вокал до 19 років / Хор" за виконання пісень "Мова" Олега Марцинківського та "Vois Sur Tone Chemin" з фільму "Хористи";

- Диплом Лауреата І ступеня в номінації "Академічний вокал до 19 років / Ансамбль" за виконання пісень "Цветные сны" Максима Дунаєвського та "Дятел" Ірини Бойко. 

Вітаємо переможців! Бажаємо творчих успіхів та натхнення!

Маргарита Падалка, ВХК "Мозаїка"

< ... Дивитися далі »

Переглядів: 500 | Додав: Senbernar28 | Дата: 06.11.2014 | Коментарі (0)

   28 жовтня – 01 листопада у місті Суми відбувся Х Всеукраїнський турнір юних економістів. У турнірі взяли участь 17 команд шкіл з Сум, Конотопа, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Миколаївської, Харківської, Хмельницької, Волинської та Донецької областей. До складу журі увійшли представники різних ВНЗ України, а також викладачі Української академії банківської справи Національного Банку України. Тож давайте з вами розпочнемо екскурс по кожному дню цієї визначної події.

   28 жовтня відбулось відкриття Х Всеукраїнського турніру юних економістів у актовій залі УАБС НБУ. На цьому заході ведучі представили всі 17 команд, які глядачі тепло зустрічали, а особливу увагу приділили команді нині неспокійного Маріуполя та подякували їм за мужність та жагу до перемоги. Також саме в цей день відбулось жеребкування. Капітан кожної команди повинен був піднятись на сцену та витягнути номе ... Дивитися далі »

Переглядів: 789 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 05.11.2014 | Коментарі (0)

Подорожі множать всі людські емоції. (Пітер Хьог)

   Вражаючий сервіс, зручні дороги, якісна продукція за низькими цінами та висока моральність населення – це майбутнє України і сучасність Республіки Польща, це те, чого так прагне українська молодь, за що так старанно навчається в університетах і те, чим вона хоче пишатися. Для Польщі це те, чого вона досягла, поступово, але стрімко підіймаючись сходами європейського розвитку.

   Для переможців конкурсу «Сучасне і майбутнє Сумщини», організованого СНАУ, це те, що очікує на них протягом 10 днів. 10 днів нових знайомств, вражень і емоцій.

   На календарі 21 жовтня. Звичайні сумські школярі насолоджуються другим днем канікул, сидячи за моніторами комп&rsq ... Дивитися далі »

Переглядів: 820 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 03.11.2014 | Коментарі (0)

 На канікулах сумські школярі позмагались у кмітливості на першому в місті фестивалі інтелектуального дозвілля «Ігробум». Демонстрували свою логіку, фантазію та інтуїцію у 9 різних настільних іграх. Правила гри у кожного свої – хтось навчається виживати на іграшкові гроші, хтось будує лабіринти та чарівні башти. Ідею фестивалю настільних ігор привезли з Києва і під час канікул вирішили влаштувати подібне змагання в Сумах. Бажаючих зібралося чимало.

  Волонтери зізнаються: і самі отримують неабияке задоволення від розваги. Головна ідея – витягнути дітей з-за комп’ютерів та організувати їх дозвілля. Організатори обіцяють й надалі влаштовувати подібні фестивалі, а також на базі ПДЮ створити ігротеку – щоб кожен охочий у будь-який час міг пограти в настільні ігри.

    Переглянути сюжет можна за посиланням.

Переглядів: 490 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 03.11.2014 | Коментарі (0)

    Але проходить він не за звичними правилами торгівлі. Адже, а ні продавців, а ні цінників тут немає. За касовий апарат – скринька для збору коштів на благочинну справу. Як допомогти Українській армії – сьогодні знають навіть діти. Частинку свого серця та тепла вони вклали в кожен із цих виробів, які представили на тижневому ярмарку-продажу. А мета його проведення благородна – збір коштів на лікування наших бійців, поранених у зоні АТО.

   Власне, ідея проведення подібної акції зі збору коштів на потреби армії народилася спонтанно. А ось учасників, які до неї долучилися, довго шукати не довелося. Всі вони розуміють: кожна копійка, зібрана у скриньку, – хоч і маленький, але все ж таки крок до спільної перемоги над агресором.

   На рахунку організаторів-благодійників це не перша акція. Для української армії фонд уже перерахував понад 110 тисяч гривень ... Дивитися далі »

Переглядів: 552 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 03.11.2014 | Коментарі (0)

  Де можна почути і побачити десятки людей, які пропагують здоровий спосіб життя? Так на різних спортивних змаганнях, скажете ви... А якщо це підлітки та й ще здорові, молоді і зробили вибір на користь здоров’я? Є лише один такий захід – «Молодь обирає здоров’я!»

  31 жовтня в актовій залі ПДЮ відбувся заключний  етап міського конкурсу серед школярів «Молодь обирає здоров’я!». Участь у ньому взяли 12 шкіл, серед яких було 5 переможців. Три школи зайняли почесні ІІІ місця. Це ЗОШ №27, 21, 18.

  ІІ місце посіла школа № 23, а І – № 7. Саме школи 7 і 23 будуть представляти місто Суми на обласному етапі. Як сказали член журі, було важко обирати переможців, адже кожна школа  ... Дивитися далі »

Переглядів: 571 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 01.11.2014 | Коментарі (0)

    Днями в Одесі відбулося урочисте підведення підсумків ІV Міжнародного молодіжного фестивалю соціальної реклами «Інший погляд». Більше 300 робіт боролися за перемогу в кількох номінаціях, серед яких друкована продукція, відеоролик, аудіо ролик, зовнішня реклама, соціальна реклама ручної роботи та соціальний PR-проект та в двох вікових групах – школярі та молодь до 30 років. У номінації «Відео» категорії «школярі» ІІ місце завоював ролик старшої групи Медіа-центру Сумського Палацу дітей та юнацтва «Єдині… Саме тому, що різні».

   Творча група журналістів була нагороджена дипломом переможця та пам’ятною статуеткою-кристалом, який своїм сяйвом обіцяє освітлювати дорогу до нових творчих звершень.

  ... Дивитися далі »

Переглядів: 569 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 01.11.2014 | Коментарі (0)

   Багато людей шукають себе у різних галузях: хтось неймовірно хоче стати професійним спортсменом, дехто вважає, що з нього вийде непоганий дизайнер, інші не уявляють свого життя без книги і знають, що пов’яжуть своє життя з наукою. Я не є винятком і довго намагалася зрозуміти, ким себе бачу в майбутньому. Свій вибір я зупинила на одній з найцікавіших професій – журналіст. Зараз я намагаюся набратися досвіду та навчитися азам цієї справи у ПДЮ, де відвідую заняття з журналістики.

   У п’ятницю 24 жовтня вихованці Медіа-центру Сумського Палацу дітей та юнацтві відвідали екскурсію в Сумському державному університеті. Мушу сказати, що вона викликала безліч радісних емоцій в усієї групи. Перше, що ми побачили (і запам’ятали найбільше), була телевізійна студія, до якої нас запросила господиня студії – викладач Раїса Сергіївна Стоян. З її легкої руки ми одразу ж спробували себе у ролі ведучих новин. Звісно, з першого разу правильно сказати виданий ... Дивитися далі »

Переглядів: 661 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 30.10.2014 | Коментарі (0)

   Повільно і непомітно настала осінь. Вона принесла з собою перші холодні дні і яскраве різнобарвне вбрання для дерев. Та маленькі «Ладушки» зовсім не бояться холоду, вони весело й радісно зустрічають осінь на своїх заняттях. Разом з мамами і татами наші вихованці поспішають на прогулянку до лісу, щоб подивитися, в які кольори осінь розфарбувала дерева та кущики. Як же цікаво біло опинитися на лісовій галявинці з опалими різнокольоровими листочками! Їх можна позбирати в букет, а потім весело закружляти в таночку.

   А ще в лісі можна зустріти чимало звірят, погратися з ними і цікаво провести час. Так «Ладушки» допомагали їжачку переносити яблучка, разом з зайчиком шукали дорогу до грядок з морквою і будили ведмедика, який занадто рано зібрався спати.

   А ... Дивитися далі »

Переглядів: 513 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 30.10.2014 | Коментарі (0)

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!