КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
П'ятниця, 03.05.2024, 22:22
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 167 168 169 170 171 ... 178 179 »

   Сайт Сумського Палацу дітей та юнацтва став одним з кращих молодніжних он-лайн проектів України, завоювавши ІІ місце в XІ Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики "Прес-весна на Дінпрових схилах" у номінації "Інтернет-журталістика та ІТ". Не зважаючи на те, що сайт Палацу існує лише перший рік, він зумів завоювати прихильність журі престижного конкурсу.

   Організаторами фестивалю-конкурсу є Міністерство освіти і науки України; Департамент освіти і науки, молоді та спорту держадміністрації Київської міської ради (КМДА); Київський Палац дітей та юнацтва. Співорганізаторами стали Національна спілка журналістів України, Всеукраїнський благодійний Фонд Надії і Добра; Всеукраїнське товариство «Просвіта»; Київський міжнародний університет; Київський славістичний університет; Університет «КРОК».

  У Прес-весні-2013 взяли участь понад 1000 представників дитячих і молодіжних видань з усіх регіонів України та інших країн: Азербайджану, Білорусі, Словенії, Франції, Польщі, Нідерландів, Молдови, Росії, Сербії, Італії, Чехії ... Дивитися далі »

Переглядів: 504 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 02.06.2013 | Коментарі (0)

   31 травня на базі Сумського Палацу дітей та юнацтва відбулося обласне свято «Країна дитинства – країна веселкова», організатором якого виступив ПДЮ. Учасниками свята стали більше 100 дітей Буринського району, Білопілля, Конотопу, Путивлю та Кролевцю. Талановиту молодь цього дня чекала насичена та незвичайна розважальна та пізнавальна програма.

 

  Спочатку гості відвідали народний музей історії альпінізму, яким опікується клуб туристів-альпіністів «Абалаковець». Надзвичайно захоплюючу екскурсію для дітей провела тренер клубу Валентина Андросова. Далі молодь чекала презентація центру відродження української культури, який представляла Валентина Коздровська

   Досить цікавим, особливо для хлопців, видався майстер-клас східних єдиноборств від президента Сумської обласної федерації Кіокушинкай карате, тренера гуртка ПДЮ Олександра Шевченка. І, звичайно, вся молодь була в захваті від мандрівки в країну «Комп’ютерія».

... Дивитися далі »

Переглядів: 622 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 31.05.2013 | Коментарі (0)


   27 травня Зразковий дитячий музичний театр «Дзвіночок» провів прем’єрний показ вистави «Дюймовочка на новий лад». Першими побачити це дійство змогли учні школи № 6 та батьки юних акторів. «Дзвіночок», як завжди, вражав чудовим вокалом, ритмічними танцями, яскравими костюмами та неперевершеною акторською грою.

 

   Чим відрізняється нова Дюймовочка від класичної казки? Ну, по-перше, усім відома Жаба перетворюється на директорку модельної агенції красунь-жаб, яку звати Мадам Жабе. Її син – жабеня Фердинант мріє про кар’єру музиканта й навіть має власний рок-бенд. Компаньйоном Мадам Жабе – багатій Крот Фелл ... Дивитися далі »

Переглядів: 637 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 29.05.2013 | Коментарі (0)

   Вітаємо директора Сумського Палацу дітей та юнацтва, відмінника освіти України, художнього керівника Народного ансамблю сучасного бального танцю «Веселка» Маковецького Сергія Володимировича з нагородженням Почесною відзнакою Сумської міської ради «За заслуги перед містом».

  Вручав відзнаку за дорученням очільника міста Геннадія Мінаєва  заступник міського голови Сергій Панченко. Нагородження відбулося 26-го травня під час урочистого святкування 30-річчя Ансамблю «Веселка» в залі обласного театру ім. М. Щепкіна.

   Нагадаємо, що почесною відзнакою «За заслуги перед містом» нагороджуються мешканці міста Суми, регіонів України, громадяни інших країн, які зробили видатний внесок у розвиток міста Суми, піднесення його статусу або в знак великої поваги до їх громадської чи професійної діяльності.

   Знак виготовляється з платинованої латуні, має напис на медальйоні: «За заслуги перед містом». Кольори знаку мають символічні значення: золотий – велич, багатство; синій (лазур) – честь, бездоганність, щирі ... Дивитися далі »

Переглядів: 535 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 28.05.2013 | Коментарі (0)

   Мати унікальний стиль у бальних танцях – задача не з легких, адже цей вид хореографічного мистецтва вимагає строгого дотримання однозначних канонів та правил. Однак ті, хто здатен вкласти в танець не лише технічне виконання, але й власну душу, переживання, жити кожним рухом, приречені на успіх. Саме такий стиль роботи і життя ось уже 30 років мають педагоги та вихованці Народного ансамблю сучасного бального танцю «Веселка» Сумського Палацу дітей та юнацтва, який 26 травня у залі театру ім. Щепкіна відсвяткував свій ювілей.


   В оновленому залі театру немає вільних місць – привітати «Веселку» з Днем народження зібралися колеги, друзі, поціновувачі, батьки вихованців, випускники колективу… Усі присутні по-святковому вбрані, багато квітів, щирих посмішок, глядачі в очікуванні дива. І диво не змушує чекати: завіса підіймається і на сцені з’являється маленька балерина, що, наче порцелянова лялька в музичній шкатулці, створює відчуття магії. Відкривати концерт випадає честь вихованцям старшої групи.

   На сцені з’являються ведучі, Дмитро Будянський та ... Дивитися далі »

Переглядів: 1375 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 27.05.2013 | Коментарі (1)

   15 травня у приміщенні Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії ім. М. С. Щепкіна відбувся творчий звіт міста Суми в рамках ІІ етапу обласного культурно-мистецького фестивалю «Талантами уславлена земля – це рідна Сумщина моя!».

  Кращі вокальні та танцювальні колективи міста, митці представили цікаву та насичену програму.

   Звичайно, у когорті кращих - колективи Сумського Палацу дітей та юнацтва.

  Зокрема, Ансамбль бального танцю "Веселка", Ансамбль народного танцю "Радість", Театр танцю "Пігмаліон" та багато інших.

Джерело матеріалу ТУТ

Переглядів: 802 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 18.05.2013 | Коментарі (0)

   Сумський Палац дітей та юнацтва - затишний та гостинний дім не лише для дітлахів та молоді, але й для тих, хто  вже встиг помандрувати у доросле життя. Наприклад, для студентів Сумського Державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка спеціальності "психологія", які пройшли на базі ПДЮ ознайомчу навчальну практику.

   Студенти брали активну участь у підготовці та проведенні тижня психології, про який ми розповідали раніше.

   Одним із завдань практики було написати есе на тему "Я в професії психолога", у якому молоді люди могли поділитися своїми враженнями від роботи в ПДЮ.

    Вашій увазі студентські роздуми...

   Есе на тему « Я в професії психолога»

   Відвідавши навчальну практику в Сумському Палаці дітей та юнацтва, я зрозуміла, що мені дуже сподобалося бути в ролі ... Дивитися далі »

Переглядів: 5583 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 18.05.2013 | Коментарі (0)

   Нещодавно ми розповідали про участь Дитячого музичного театру "Дзвіночок" у святкуванні Дня матері, що відбувалося 12 травня на вулиці Соборній.

   Згадати, як саме це було, можна у ЦІЙ НОВИНІ

  А для того, щоб ваші враження були більш повними, пропонуємо переглянути відео виступів маленьких артистів. У цій новині ви знайдете такі номери: Валерія Богомолова з піснею «Мама». Альона Новгородська і пісня «Про маму». ... Дивитися далі »

Переглядів: 491 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 18.05.2013 | Коментарі (0)

   15 травня вихованці Медіа Центру ПДЮ мали практичне заняття із основ фотожурналістики. Їх мета – цікаво, нестандартно та неочікувано сфотографувати центральний вхід до улюбленого усіма Палацу дітей та юнацтва.

   Крім цього юним фотографам вдалося піймати унікальні емоції одне одного під час роботи.

  Можливо, ви побачите на світлинах себе, або знайомих та друзів. І вже напевно на фото всі впізнають ПДЮ - дім вікнами в дитинство.

Якщо у вашому архіві також є цікаві знімки ПДЮ - надсилайте на електронну скриньку редакції нашого сайту та вони обов'язково з'являться в нашій стрічці новин.

  А поки, якщо бажаєте подивитися на Палац крізь фотооб'єктив наших кореспндентів, не зволікайте. Дізнайтеся, яким побачили вихованці гуртка журналістики наш Палац сьогодні.

 

Переглядів: 590 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 15.05.2013 | Коментарі (0)

   До вашої уваги мультфільм кіномайстерні "Дві Черешні" Сумського Палацу дітей та юнацтва. Автор сценарію та режисер - Мироненко І.О., педагог ПДЮ. Пісня "От!": вірші - Леся Вербицька, музика - Юлія Лесіна, виконавець - Аліса Богуш. Суми - 2013 р.

   Для переходу на сторінку відео клікніть на зображення.

Переглядів: 490 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 13.05.2013 | Коментарі (0)

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!