КЗ Сумський Палац дітей та юнацтва
Субота, 04.05.2024, 03:16
ПДЮ на Facebook
Авторизація
Наш Палац
Відділи Палацу
Служби Палацу
СКАРБНИЧКА
Документи
Проекти Палацу
АРХІВ
Партнери

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 170 171 172 173 174 ... 178 179 »

 

   Сьогодні, 23 березня, о 16.00 у приміщенні Малої зали Палацу відбудеться урочистий вечір, присвячений 50-річчю Клубу туристів - альпіністів "Абалаковець". Запрошуються всі педагоги та вихованці Палацу дітей та юнацтва. 

Переглядів: 464 | Додав: Senbernar28 | Дата: 23.03.2013 | Коментарі (0)

   2 березня у малій залі Сумського Палацу дітей та юнацтва відбувся десятий ювілейний конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини». З вітальним словом виступила Віра Мотречко – начальник відділу сім’ї, молоді та спорту міської ради. Конкурс відкрила голова міської громадської організації Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» Анна Валюх. Ведучою конкурсу була студентка СумДУ Юлія Обельчак – переможниця Всеукраїнсьго конкурсу 2010 року.

 

   У ювілейному конкурсі змагалося близько 170 дітей в яскравих костюмах, тому журі нелегко було працювати, щоб відібрати на обласний конкурс переможцями найдостойніших з-поміж талановитих дітей від 9 до 16 років.

 

   Усього було визначено 53 призових та заохочувальних місць, вручені грамоти та цінні подарунки. Всі, без виключення, учасники фестивалю отримали солодощі.

 

   У конкурсній програмі на перше місце з вокалу вийшли: Богуш Олеся та Ващенко Поліна із музичної школи №3; з хореографії: Івченко Вікторія (школа  № ... Дивитися далі »

Переглядів: 593 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 14.03.2013 | Коментарі (0)

   На календарі – 4 березня, а Зразковий Дитячий Музичний театр «Дзвіночок» уже святкує у своєму родинному колі Міжнародний Жіночий День та День Зимового іменинника!

   Усе розпочалося як завжди: ми привітала дітей, чиї Дні народження припали на холодну пору, батьки подарували їм подарунки – фоторамки з їхніми фото. А потім керівник Ірина Володимирівна привітала учасників міського та обласного конкурсу майстрів художнього слова та вручила їм подарунки.

   Кольоровим цей день зробили виступи акторів. На святі були вокальні, хореографічні та акторські номери. Усі вони були присвячені найдорожчим людям на планеті – мамам та бабусям.

   Одним з моїх улюблених вокальних номерів став виступ «Золотого голосу Дзвіночка» – Валерії Богомолової. Її пісня вразила всіх присутніх в залі, на багатьох очах я бачила щирі сльози та, що й казати, навіть я розчулилась під час її виступу за, що я їй дуже дякую!!!

   Акторським номером була прем’єра ІІ групи казки «Ч ... Дивитися далі »

Переглядів: 544 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 09.03.2013 | Коментарі (0)

  Любі жінки! Вітаємо вас із Міжнародним жіночим днем! 

Щастя, кохання, здоров'я, краси! 

Переглядів: 452 | Додав: Senbernar28 | Дата: 08.03.2013 | Коментарі (0)

    До цього прекрасного весняного свята - Всесвітнього Жіночого Дня - залишилося всього нічого, кілька днів... Тому, варто вже зараз замислитися над тим, що ми будемо дарувати нашим мамам, сестричкам, подругам, коханим ... Щоб у вільний час потрібно було лише піти і купити подарунки за списком.

   Як правило, сестрам і подружкам на 8 березня ми звикли дарувати що-небудь з приємних дрібниць, тоді як подарунок мамі вибирається довго і ретельно. Адже саме мамі ми зобов'язані своїм життям і всим хорошим, що з нами відбувається. Отже, що ж можна подарувати коханій мамі?

   Ювелірні прикраси - це класика, яка завжди буде актуальною в якості жіночого подарунка. Подивіться, які прикраси носить ваша мама, можливо, вони всі збереглися ще з часів її молодості. Вам не обов'язково витрачатися на модні новинки, пропоновані в ювелірних магазинах. Але простий ланцюжок із золота або навіть срібла, браслетик або сережки неодмінно порадують матусю.

   Не менш актуальним подарунком для жінок є парфуми. Як правило, наші батьки не хочуть витрачати гроші на дорогі парфуми і користуються тим, що є. Якщо ви знаєте, які запахи подобаються вашій мамі (а можливо і який-небудь конкретний аромат), відправляйтеся в пар ... Дивитися далі »
Переглядів: 807 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 05.03.2013 | Коментарі (0)


   У наш час більшість людей не розуміють значення посмішки, чого не скажеш про нашого співрозмовника Ігора Скринника, члена журі фотоконкурсу "Наш Палац", який іде по життю впевнено та сміливо. Бути оригінальнім та людяним – головне кредо цієї рішучої людини.

  Інтерв'ю з Ігорем за цим посиланням.
Переглядів: 536 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 28.02.2013 | Коментарі (0)

 

 

  
На сьогоднішній день молодим людям доволі важко реалізовувати свій творчий потенціал. Їх головна мета – знайти добре оплачувану роботу. Саме тому багато хто з них закриває очі на творчі здібності та закопує свій талант, віддаючи перевагу роботі, яка приносить лише прибуток, а не задоволення.

    Але деяким все ж таки вдається знайти себе в творчій професії. Сьогодні ми поговоримо саме з такою людиною – з Богданою Зимогляд – починаючим фотографом з міста Сум. Незважаючи на юний вік, дівчина вже встигла зробити власну виставку фотографій, була членом журі фотоконкурсу Палацу дітей та юнацтва, має безліч творчих замовлень... І це далеко ще не всі гідності Богдани.

   Прочитати інтерв'ю можна за цим посиланням

Переглядів: 523 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 26.02.2013 | Коментарі (0)

   15 лютого на базі Сумського Державного університету відбувся ІІІ обласний конкурс юних майстрів художнього слова, організатор якого – управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації. У конкурсі взяли участь учні загальноосвітніх шкіл, вихованці студій і гуртків позашкільних навчальних закладів віком від 10 до 17 років.

   Честь Сумського Палацу дітей та юнацтва захищали переможці міського етапу, вихованці Зразкового дитячого музичного театру «Дзвіночок»: Олег Шевченко, Валерія Богомолова та Яна Метенко, яких готувала незмінний педагог акторської майстерності Анастасія Віталіївна Шадура. Слід зазначити, що вони представляли колектив у вищому рівні виконавської майстерності старшої вікової категорії.

   У номінації «Живи, Кобзаре в пам’яті людській!» з твором Ліни Костенко «Кобзареві» зайняла ІІ місце ЯНА МЕТЕНКО.

   ВАЛЕРІЯ БОГОМОЛОВА з твором Остапа Вишні «Діва і монах» посіла ІІ місце у номінації «Посміхнемося щиро Вишні».

... Дивитися далі »

Переглядів: 565 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 17.02.2013 | Коментарі (0)

   Лютий зазвичай починається девізом: «Коли вже весна???» Але не цього року, адже в актовій залі ПДЮ 9-10 лютого пройшла зимова серія ігор «Що? Де? Коли?». Організатори цього дійства зробили сюрприз для учасників і оновили правила. Відтепер з`явилося ще більше можливостей і ще більше шансів на перемогу.

   У зимній серії ігор брало участь 7 команд, а саме: команда Тимура Михайлова (Ксенія Мельман, Олександра Іванова, Марія Бульдович, Ольга Самохіна і Максим Васильєв) – вони й раніше грали в фінальній серії ігор.

   Комадна Антона Вечирки (Ярослав Хапалов, Ольга Ларичкіна, Євген Шевченко, Олександр Ларичкін та Дмитро Шевчук) – після не зовсім вдалих двох попередніх ігор ця команда впевнено крокує в серію, аби відігратись і зайняти перше місце.

   Команда Артема Угнічева (Євген Крючко, Катерина Кириленко, Андрій Гахун, Максим Балаценко і Карина Войтенко) – команда-дебютант. Можливо, саме в цій серії ігор усі ще раз переконаються у вислові: «новачкам везе». ... Дивитися далі »

Переглядів: 885 | Додав: JeMчужинкА | Дата: 16.02.2013 | Коментарі (0)

 
   
Сайт Сумського Палацу дітей та юнацтва в рамках проекту "ЗНАЙомтеся!" продовжує публікацію інтерв'ю з членами журі фотоконкурсу "Наш Палац"
    
  Сьогодні вашій увазі пропонується знайомство з творчою фотородиною - Миколою та Каріною Шепель, а також бесіда із давнім другом Палацу - фотографом Вадимом Середою
   
   
Переглядів: 500 | Додав: Senbernar28 | Дата: 11.02.2013 | Коментарі (0)

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Останні новини
[18.02.2022]
у  Сумському Палаці дітей та юнацтва відновлюється освітній процес  для всіх вікових категорій. (0)
[17.02.2022]
День спонтанного прояву доброти в Сумському ПДЮ (0)
[17.02.2022]
В Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів (0)
[14.02.2022]
Вихованка Сумського ПДЮ презентувала стоп-моушн до Дня закоханих (0)
[12.02.2022]
Наказ щодо термінів впровадження дистанційної форми навчання (0)
[11.02.2022]
Центр ігрової підтримки "Ладушки" пропонує переглянути "майстер-класи" (0)
Відвідувачі
Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сумське ТЗТ на ФБ
Код банеру

Якщо бажаєте розташувати наш банер на своєму сайті, просто скопіюйте код із віконця!